Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinmuur plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinmuur plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinmuur plaatsen

Tuinmuur plaatsen

Graag informatie over een stenen tuinmuur met standaard stenen, tuingrootte is 5*10, lengte muur zal ongeveer 10 meter zijn. Met 2 poorten/deuren.

Stenen tuinmuur plaatsen

Graag willen wij een stenen tuinmuur laten metselen. Hiervoor dient er een taxus haag verwijderd te worden. Daarna moet er een fundering worden geplaatst en een muur geplaatst. De lengte zal ongeveer 7.50 meter worden en de hoogte 2 meter.

Tuinmuur metselen

Wij willen een tuinmuur laten metselen, over een totale lengte van 25 meter, tussen huis en garage, van ongeveer 1,8 meter hoog. In de muur moet op twee plaatsen een toegang komen

Muur metselen als erfafscheiding

Wij willen een tuinmuur laten metselen, over een totale lengte van 25 meter, tussen huis en garage, van ongeveer 1.80 meter hoog. In de muur moet op twee plaatsen een toegang komen; één naar garage (dubbele poort), en één gewone deur. Op moment staat er al een laag, 30 cm hoog, stenen muurtje rond de tuin - vraag is ook of daar op gemetseld mag worden, of dat die eerst verwijderd moet worden. De muur voeren we graag in vergelijkbare steensoort als huis en garage, gebouwd rond 1950.

Tuinmuur maken en afwerken met keien of steenstrips

Wij hebben een vakantiechalet gekocht op een recreatiepark en krijgen daarvan morgen de sleutel. Er is bij het chalet een lange muur/schutting van 2 meter hoog en 8 meter lang van metalen damwand-golfplaten die helemaal is begroeid met klimop. Ik wil de klimop er af halen en er dan een gemetselde muur met fundering voor laten plaatsen. Die muur wil ik daarna met keien of steenstrips van rivierkeien een mooie mediterrane uitstraling laten geven. Ik wil hiervoor graag uw prijsindicatie ontvangen.

Tuinmuur metselen en deur plaatsen

- Oude houten schutting slopen en afvoeren (incl. 2 spoorbielzen zie foto) - Halfsteens muur metselen 3,7 meter lang, ca. 2 meter hoog - Inclusief fundering en voegwerk - Deur en deurpost plaatsen met goed hang en sluitwerk - Inclusief bakstenen

Tuinmuur metselen en deur plaatsen

- Oude houten schutting slopen en afvoeren (inclusief 2 spoorbielzen zie foto) - Halfsteens muur metselen 3,7 meter lang, circa 2 meter hoog - Inclusief fundering en voegwerk - Deur en deurpost plaatsen met goed hang en sluitwerk - Inclusief bakstenen

Tuinmuur met penanten metselen

Wij willen onze houten schutting van ongeveer 20 meter lengte gaan vervangen en zijn ons hierop aan het oriënteren. We overwegen om er een fundering te laten maken met daarop een halfsteens gemetselde muur van 75 cm hoog. Daarin moeten om de 180 cm penanten worden gemetseld van 200 cm hoog, afgewerkt met een keramische tegel. Tussen de penanten willen we dan later trellisschermen plaatsen. We ontvangen graag uw globale prijsindicatie per mail. Daarna maken we dan de keuze voor het eventueel inplannen van een bezoek.

Tuinmuur metselen

Ik wil graag 33 meter tuinmuur laten metselen. Gaat om een lage muur waarbij wij een hek bovenop willen plaatsen deze mag ook geleverd worden.Qua materiaal willen wij een soort sierbaksteen, maar wij staan helemaal open voor andere ideeën. Zolang het er maar mooi uitziet. De tuin is goed bereikbaar.

Tuinmuur plaatsen van bakstenen

Er moet een tuinmuur geplaatst worden met een lengte van 4 meter en een hoogte van 2,65. De muur bestaat uit betonnen bakstenen van 39x19x19 cm.