Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinmuur metselen en de schuur vergroten (metselen)? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinmuur metselen en de schuur vergroten (metselen). Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinmuur metselen en de schuur vergroten (metselen)

Tuinmuur metselen en de schuur vergroten (metselen)

Wij willen graag onze schuur uitbreiden van 331 x 242 x 220 cm naar 468 x 242 x 220 cm. Dak is al aanwezig loopt van onze schuur naar schuur buren. Dus betreft puur metselwerk. De kleine muur moet doorgebroken worden, daar zit ook deur in en deze zou in de nieuwe kleine muur geplaatst moeten worden. De lange muur moet dan verlengt worden. ik denk dat er alleen een eenvoudige fundering nodig zal zijn. Vergunning is niet nodig. Elektra enzovoort is ook niet nodig. Tevens willen wij metselwerk als afscheiding. Met een lengte 730 cm hoogte 200 cm. Voor de fundering is denk ik ook een simpele nodig. De muur wordt een steen breed. Op de eerste 1,5 meter staat al wat, daar kan de muur aan vast gemetseld worden tot aan de schuur. Nu staat er een schutting, deze verwijderen we zelf.

Tuinmuur metselen

Ik wil mijn voor- en zij tuin af laten schermen met een gemetselde muur. Het gaat om een totale lengte van ongeveer 32 lengte meter en hoogte is 180.

Tuinmuur metselen

Ik heb een bestaande pilasters. Daartussen wil ik dicht metselen Dit zijn 8 vakken ( nu zit er hout tussen ) in totaal zijn het 2.500 stenen en in dit vak wil ik nog een betonnen raam plaatsen, fundering zit er al. Ook het voegwerk uitvoeren.

Tuinmuur metselen inclusief fundering

De klus bevat: een tuinmuur metselen (incl. fundering), met kolommen. Ca 6 meter lang, 1.80 meter hoog. Locatie waar het moet gebeuren is van beide kanten goed bereikbaar.

Tuinmuur metselen

Tuinmuurtje metselen: 200 cm hoog, 180 cm breed. 20 cm dik, fundering reeds aanwezig.

Tuinmuur opnieuw metselen

ik wil mijn tuinmuur opnieuw laten metselen. De bovenkant is max 4 meter lang en 50 cm a 1 meter hoog. Ook moet het opnieuw gevoegd worden. Graag ontvang ik een offerte.

Tuinmuur laten metselen inclusief fundering

Een tuinmuur van 10 meter met dan haaks een muur van 3,5 meter in een hoogte van 2 meter. De bomen die er nu staan worden weggehaald en de stronken ook. De bovenzijde vlak afgewerkt met strook sierbeton

Tuinmuur metselen

Wij willen in plaats van een schutting een gemetselde muur in de tuin. De muur moet ongeveer 8-10 vierkante meter worden. Huidige situatie: Een stuk van de schutting staat er nog maar zal door ons zelf verwijderd worden en de ondergrond is zand.

Tuinmuur met pilaren

Ik heb coniferen die steeds dood gaan. Om dit op te lossen wil ik een tuinmuur laten metselen inclusief fundering van ongeveer 12 meter lang en 2 meter hoog met pilaren met daar tussen horizontale planken en/of gaas. Graag een indicatie inclusief materiaal.

Tuin muur metselen

Ik ben op zoek naar iemand die een tuinmuur kan metselen. Lengte 5,25 meter, hoogte 2 meter, inclusief fundering. Graag ontvang ik een offerte.