Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinmuur metselen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinmuur metselen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinmuur metselen

Tuinmuur herfunderen en opnieuw metselen

Fundering en metselen tuinmuur. de huidige muur is niet goed gefundeerd en begint weg te "lopen". Oppervlak s is ongeveer 11 meter lang bij 2 meter hoog. Zie foto. Heb een gemetselde muur als tuinafscheiding, deze is echter niet goed gefundeerd en zakt nu weg. oppervlakte is ongeveer 11 x 2. nodig is nieuwe fundering en nieuw opgebouwde gemetselde muur met bakstenen. Betreft een vrijstaand huis waar een doorgang naar de tuin is door de garage. Het huis staat momenteel leeg tot eind juni. Indien er tijd is graag offerte.

Tuinmuur metselen

Voor een nieuw huis in Endhoven willen we en 15 m lengte en 1.8 m hoogte tuinmuur metselen. Basis materialen(baksteen) gebruiken voor een simpele muur (10 cm dik). Wat zou de prijs zijn voor deze opdracht zijn inclusief materialen, werk, en btw?

Tuinmuur metselen

Metselen van tuinmuur, lengte 11 meter, hoogte 190 cm, inclusief fundering. Mogelijk is het nodig om kolommen te metselen ann beide einden en eventueel op twee/drie plekken in de muur

Metselklus

Tuinmuur metselen 22.5 meter lang en 75 cm hoog met daarin 12 poeren van 190 cm hoog.

Tuinmuur metselen van 11 meter lang

Het gaat om een nieuw op te metselen tuinmuur in een L-vorm: totale lengte 11 meter. De hoogte moet 2,20 meter worden omdat onze tuin lager ligt dan de buren. Er moeten eerst 4 a 5 oude betonnen palen worden weggehaald. Voor een kleine graafmachine is er een opening naar werkplek van 1,04 meter breed.

Tuinmuur metselen

ik wil een tuinmuur van ongeveer 2 x 0,8 meter groot laten metselen. Ik heb de bakstenen al, maar cement en de rest niet.

Tuinmuur metselen, inclusief deur

Beste lezer, Graag willen wij als erfafscheiding een tuinmuur laten metselen. Het betreft een muur van +-15meter (lengte), 8,6meter breed en +-12meter lengte (3 zijden van de achtertuin) x 2 meter hoog. In de voortuin een muurtje van 3,6 meter lengte x 1 meter hoogte. Zie voor een idee voor de muur de bijgeleverde foto's. Er moet ook een tuindeur inkomen waar de prullenbakken doorheen kunnen, dus dit zal ongeveer 90 cm zijn. Graag de deur van hout. Momenteel staan er coniferen, graag hiervan de prijs benoemen op de offerte. We zien graag uw offerte tegemoet. Met vriendelijke groet.

Tuinmuur metselen

Ik wil een tuinmuur laten metselen van H 200cm x B 350cm. Materiaal moet gewoon bakstenen zijn. De tuin is te bereiken via een achterom. De huidige schutting die er nu staat kan ik zelf weghalen.

Tuinmuur met scheuren opnieuw metselen

Onze tuinmuur ( ca 13.00 m lang en 1.80 hoog) heeft diverse scheuren. De scheuren zitten er al langer. Maar sinds een paar jaar is ook een deel een stukje naar voren gekomen. NB de grond is zware klei. De huidige muur zit op een fundering gemetseld. Er zit wel beplanting die wij willen behouden, die staat er al 25 jaar. Het is dan de bedoeling dat u de huidige muur weghalen en de nieuwe komt metselen.

Tuinmuur metselen

Houten schutting weghalen. Fundering leggen. Tuinmuur metselen van steen ca 4 bij 2 meter. Ik heb een schets voor de vakman klaar liggen.