Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinmuur maken op fundering? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinmuur maken op fundering. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinmuur maken op fundering

Tuinmuur als erfafscheiding maken

Ik zou graag een indicatie ontvangen voor het metselen van een erfafscheiding. De lengte zal 25 meter moeten worden en 2 meter hoog. Het is 1 rechte muur.

Erfafscheiding op een fundering laten maken

Ik wil een tuinmuur als afscheiding laten metselen inclusief fundering die al is uit gegraven op 50 cm diepte. De lengte is ongeveer 12 meter, maar kan ook 19 meter worden, en 2 meter hoog.

Tuinmuur als erfafscheiding metselen

We zijn bezig om een nieuwe huis te bouwen. Wij overwegen om de erfafscheiding te maken met een tuinmuur. De lengte is ongeveer 40 meter en de hoogte 1.80 meter.

Tuinmuur maken op fundering

Graag zou ik een tuinmuur willen laten metselen van 5 meter lang en 1.80 meter hoog met een rol en 2 poertjes. De fundering is al aanwezig en het stelwerk zal worden gedaan. De rode stenen liggen al klaar om geplaatst te worden.

Tuinmuur op een fundering laten maken

Er dient 50 strekkende meter tuinmuur van 160 cm hoog opgemetseld te worden. De fundering is al aanwezig en de muur wordt later in eigen beheer gestuukt.

Tuinmuur maken aan de zonnezijde

Enkelsteens tuinmuur met schuine steunberen 2,2 mtr hoog 25 mtr lang.

Gevel herstelwerk en tuinmuur maken

We hebben een start laten maken voor een puntgevel restauratie en tuinmuurtje reparatie op 10 juli 2017. Echter het is nog steeds niet klaar. Vandaar dat we graag een nieuwe offerte ontvangen voor het afronden van dit project. De gevel, met betonnen sierwerk, moet zowel aan de binnenkant als de buitenkant, opnieuw hersteld worden. Ik kan u foto's opsturen van de huidige situatie. Locatie is goed bereikbaar.

Afscheidingsmuur op erfgrens maken

Tuinmuur als erfscheiding lengte 10 meter, hoog 1,80

Scheidingsmuur en tuinmuur maken

Ik wil graag een scheidingsmuurtje voor de uitbouw, haaks op achtergevel en tuinmuur voor verlaagd terras van 3 x 5 meter laten metselen. Tot slot de deurpost voor de helft dichtmetselen.

Tuinmuur bij een aflopend talud metselen

Het betreft het metselen van een aflopende talud muur zodat het ophoogzand ingesloten blijft. Eventueel fundering nodig. Muurtje van bestaande betonklinkers maken. 4 meter lang en 26 cm hoog breedte is 20 cm

Partners

Partners van Casius