Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinmuur maken aan de zonnezijde? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinmuur maken aan de zonnezijde. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinmuur maken aan de zonnezijde

Tuinmuur maken aan de zonnezijde

Enkelsteens tuinmuur met schuine steunberen 2,2 mtr hoog 25 mtr lang.

Gevel herstelwerk en tuinmuur maken

We hebben een start laten maken voor een puntgevel restauratie en tuinmuurtje reparatie op 10 juli 2017. Echter het is nog steeds niet klaar. Vandaar dat we graag een nieuwe offerte ontvangen voor het afronden van dit project. De gevel, met betonnen sierwerk, moet zowel aan de binnenkant als de buitenkant, opnieuw hersteld worden. Ik kan u foto's opsturen van de huidige situatie. Locatie is goed bereikbaar.

Afscheidingsmuur op erfgrens maken

Tuinmuur als erfscheiding lengte 10 meter, hoog 1,80

Scheidingsmuur en tuinmuur maken

Ik wil graag een scheidingsmuurtje voor de uitbouw, haaks op achtergevel en tuinmuur voor verlaagd terras van 3 x 5 meter laten metselen. Tot slot de deurpost voor de helft dichtmetselen.

Tuinmuur bij een aflopend talud metselen

Het betreft het metselen van een aflopende talud muur zodat het ophoogzand ingesloten blijft. Eventueel fundering nodig. Muurtje van bestaande betonklinkers maken. 4 meter lang en 26 cm hoog breedte is 20 cm

Tuinmuur met fundering maken

Tuinmuur afmetingen zijn 8 meter bij 1,80 meter. Ik wil een soort Chinese muur maken, met tweede keus Kosten materiaal ? Geen fundering aanwezig kosten?

Tuinmuur maken en afwerken met keien of steenstrips

Wij hebben een vakantiechalet gekocht op een recreatiepark en krijgen daarvan morgen de sleutel. Er is bij het chalet een lange muur/schutting van 2 meter hoog en 8 meter lang van metalen damwand-golfplaten die helemaal is begroeid met klimop. Ik wil de klimop er af halen en er dan een gemetselde muur met fundering voor laten plaatsen. Die muur wil ik daarna met keien of steenstrips van rivierkeien een mooie mediterrane uitstraling laten geven. Ik wil hiervoor graag uw prijsindicatie ontvangen.

Tuinmuur met schermen maken

In de achtertuin willen wij graag een tuinmuur van 90 cm hoog laten metselen. Er zullen dan ook pilaren gemetseld moeten worden met daar tussen tuinschermen. De lengte zal ongeveer 8 meter moeten worden. De tuin is goed bereikbaar.

Tuinmuur met penanten metselen

Wij willen onze houten schutting van ongeveer 20 meter lengte gaan vervangen en zijn ons hierop aan het oriënteren. We overwegen om er een fundering te laten maken met daarop een halfsteens gemetselde muur van 75 cm hoog. Daarin moeten om de 180 cm penanten worden gemetseld van 200 cm hoog, afgewerkt met een keramische tegel. Tussen de penanten willen we dan later trellisschermen plaatsen. We ontvangen graag uw globale prijsindicatie per mail. Daarna maken we dan de keuze voor het eventueel inplannen van een bezoek.

Diverse metsel werkzaamheden

Graag zouden wij vrijblijvende advies willen over het gedeeltelijk dicht metselen van een kozijn en ook over een tuin muur(tje). Daarbij ook voor een muur die tevens als onderdeel van een eventuele aanbouw moet kunnen dienen. Daarnaast zijn er wat herstel werkzaamheden aan een bestaande tuinmuur. Wij zouden het op prijs stellen als u met ons een vrijblijvende afspraak zou willen maken om te kijken wat de mogelijkheden zouden kunnen zijn.

Partners

Partners van Casius