Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinmuren en schuurtje metselen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinmuren en schuurtje metselen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinmuren en schuurtje metselen

Tuinmuren en schuurtje metselen

Wij willen graag 2 halfsteens tuinmuren van ongeveer 3,30 meter bij 2 meter laten metselen. Een van de tuinmuren loopt dan over in een schuurtje van 1 bij 2 meter. Hier komen dan openslaande deuren in en een plat dak die overloopt in een overkapping. De tuin is goed bereikbaar via een brandgang.

Voegen in tuinmuren renoveren

De voegen in het tuinmuurtje dient te worden vervangen. Dit zal ongeveer 25 a 30 m2 zijn. Daarnaast zal ook de voegen van het schuurtje opnieuw gevoegd te worden. Hier zal het gaan om ongeveer 15 m2.