Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinafscheiding metselen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinafscheiding metselen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinafscheiding metselen

Tuinafscheiding metselen

Ik wil een muurtje van 1,80 meter hoog bij 2 meter lang laten metselen. Dit moet met rode bakstenen gedaan worden. Als de prijs me bevalt wil ik hier best wel 3 meter van maken. Dit moet afgestemd worden met de buren. De tuin is te bereiken via het huis.

Tuinafscheiding metselen

Tuinmuur vanaf de schuur ongeveer 3 meter, 1,80 hoog (enkelsteens muur). Er moet een fundering gelegd en een eindkolom geplaatst. Het soort steen wordt de "oude warande 90". De tuinman zal alle beplanting en oude schutting weghalen.

Scheidingsmuurtje maken voor in tuin

Met het plaatsen van een nieuwe tuinafscheiding is het scheidingsmuurtje tussen ons en de buren door en door gescheurd. Dit moet dus opnieuw worden gemetseld. Breedte 300 centimeter en hoogte 195 centimeter. En het opnieuw metselen met bronskleurige handvormsteen, zo veel mogelijk in de kleur van het bestaande muurtje (zie foto) en graag op dezelfde wijze.

Tuinmuur metselen

Als erfafscheiding zoeken we een aannemer die een tuinafscheiding kan metselen. Gaat om ongeveer 25 meter lengte en de hoogte 2 meter. Oude steentjes met grote voeg voor landelijke look. Graag ontvangen we uw offerte.

Tuinafscheiding metselen

Wij willen samen met de naaste buren de houten schuttingen vervangen door gemetselde muren. Ook de houten achterkanten (bij tuinpoort) willen we vervangen door gemetselde muren. Tussen ons en de buren in is het 9.25 meter. En twee meter hoog. Aan de andere zijde is de muur 3 meter. Ook twee meter hoog. De achterkant is alleen bij ons, circa 3.25 meter per woning, twee keer. Die willen we 2.60 meter hoog hebben. Bij de buren moet er een brede deur geplaatst worden, bij mij een normale breedte deur.

Tuinafscheiding metselen met pilaren

Graag uw offerte voor het metselen van een buitenmuur van ongeveer 1 meter hoog, 20 cm dik en 20 meter lang. Met pilaren ertussen tot 2 meter hoog. De material zijn voor de vakman dus graag uw offerte inclusief alle kosten.

Schuur met muurtje metselen

Ik heb op dit moment een houten schuur met een betonvloer. Hiernaast staat er een ijzen hekwerk als tuinafscheiding. Ik zou hier graag een stenen schuur willen laten metselen en de achterste muur laten doortrekken als tuinmuur. De tuin is 4.20 meter breed en de schuur zal 3 bij 3 meter gaan worden. Er dient aan 1 kant een toegangsdeur te komen naar de steeg toe en aan de voorzijde een garagedeur.

Tuinafscheiding laten metselen

Graag een offerte voor het metselen van een half-duimse muur. Betreft circa 42 strekkende meters. Graag incl. fundering. Eventuele extra's zoals kolommen e.d. graag nog niet meenemen, hier zijn we nog niet over uit. Graag prijs compleet aanleveren excl. Stenen.

Metselen van een tuinafscheiding met daarin deuren

Wij willen als tuinafscheiding, in plaats van het hekwerk, een muur laten metselen rondom. Circa 42 strekkende meters rondom een twee-onder-een-kap woning. Deels maar een meter hoog, deels iets hoger en ook een deel 2 meter hoog. Graag een offerte voor het metselen van een half-steense muur. Graag inclusief fundering. Eventuele extra's zoals kolommen en dergelijke graag nog niet meenemen, over het aantal zijn we nog niet uit. We willen er drie deuren in geplaatst hebben. De deuren moeten 1.80 of 2 meter hoog zijn. Graag prijs compleet aanleveren exclusief stenen. We willen dezelfde steen gebruiken als die voor de woning gebruikt is.

Tuinmuren metselen

Wij willen naast ons bedrijfspand als tuinafscheiding 2 enkelsteens muren laten metselen. Het gaat om een muur van 7 meter lang en 2,5 hoog meter en van 2 meter lang en 2,5 meter hoog haaks daarop. Wij zullen zelf een fundering leggen en zorgen dat de stenen aanwezig zijn. De muren hoeven niet gevoegd te worden. We ontvangen graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius