Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trespa vervangen door bakstenen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trespa vervangen door bakstenen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trespa vervangen door bakstenen

Gevel renoveren

Wat nu op de gevel zit is multiplex. Dat is 100% afgesloten qua isolatie en ventilatie waardoor er condens aan de binnenkant is plaatsgevonden. Hierdoor zijn de platen verrot geworden. Dit wil ik laten vervangen voor trespa of HPL platen. Het gaat om ongeveer 45 m2.

Trespa platen vervangen

Onze woning heeft rode trespa platen aan de gevel (circa 24 vierkante meter). We willen dit vervangen door trespa in de kleur donker grijs.

Trespa gevelbekleding vervangen door ander kunststof

Momenteel zit er op de voorgevel en achtergevel en naast de voordeur en onder een beneden raam van onze woning oude 'witte' Trespa gevelbekleding. Wij willen die laten vervangen door een goede gebroken witte pvc/kunststof gevelbekleding Wat er onder het Trespa zit, wordt pas zichtbaar als het Trespa verwijderd wordt. We willen vlakke delen. Graag ontvangen wij hiervoor uw offerte.

Gevel renoveren met steenstrips

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Situatie: dwarsbalk over breedte van de gevel dat is ingemetseld en daaroverheen een Trespa plaat. Dit wil ik graag laten vervangen door eventueel steenstrips. Herstellen naar de oude situatie. Ik wil graag weten wat de mogelijkheden.

Trespa vervangen door bakstenen

De trespa beplating van de voor- en achter gevel vervangen door bakstenen. (Totale breedte huis: 6,20 meter hoogte onbekend). Wij willen de lelijke trespa dan laten vervangen door bakstenen. Wij willen dat het er net zo uit ziet als aan de voorzijde van ons huis (zie foto’s).

Boeidelen bij een hoekhuis vervangen

Wij wonen in een hoekhuis en willen daar de houten boeidelen van ongeveer 36 tot 40 meter laten vervangen door Trespa of een ander kunststof materiaal. Wij laten de klus graag even beoordelen en ons adviseren over de verschillende materialen. We ontvangen daarna graag uw offerte.

Muur laten impregneren en Trespa vervangen

Ik woon in een portiekflat op de 2e verdieping en heb daar aan de balkonzijde vochtdoorslag door een muur van 5 m². De muren zijn wit geschilderd en ik wil deze graag laten impregneren. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang dan uw advies over de beste aanpak. Aan een zijkant van het balkon moet een trespa-plank van 190 x 31 cm worden verwijderd en een nieuwe gemonteerd worden, waarschijnlijk met een metalen strip. Ik ontvang graag uw offerte.

Trespa gevelbekleding vervangen door Durasid

Momenteel zit er op de voorgevel van onze vrijstaande woning ongeveer 15 m² oude Trespa gevelbekleding. Wij willen die laten vervangen door Durasid PVC gevelbekleding in de kleur antraciet, zoals we bij Gamma hebben gezien. Wat er onder het Trespa zit, wordt pas zichtbaar als het Trespa verwijderd wordt. We hebben ook andere delen van het huis met nog eens 15 m² Trespa. Afhankelijk van de prijs willen we dat ook laten vervangen. We willen vlakke delen, zonder houtnerfstructuur. Graag ontvangen wij hiervoor uw offerte.

Loszittende Trespa gevelplaten vervangen

Ons huis heeft verschillende losse Trespa gevelplaten die vervangen moeten worden. De nieuwe kleur is donkerblauw en indien aanwezig moet ook de isolatie vervangen worden. Details: - leeftijd huidige platen: sinds bouw in 1960 - kleur van de nieuwe Trespa platen: donkerblauw - indien aanwezig ook de isolatie achter de platen vervangen - in totaal 7 platen met variabele afmetingen - totaal oppervlakte: een kleine 14 m2

Isolatiemateriaal van de gevel verwijderen

Wegens vochtprobleem met achterliggende hwa moet een trespa plaat (350 x 125 x 0,6 cm) verwijderd worden. De isolatie vervangen worden en daarna plaat weer bevestigen. Er zit nu glaswol als isolatie, dat is geheel doordrenkt. Er moet steviger isolatiemateriaal aangebracht worden.