Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terrasmuur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terrasmuur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terrasmuur

Voegwerk van de terrasmuur herstellen

Voegwerk van terrasmuur en afscheiding van de afrit moeten worden afgekapt en opnieuw worden gevoegd. Het gaat om ongeveer 12 meter muur.

Dubbelsteens terrasmuur metselen

Wij hebben een terras aan de achterzijde op de 2e verdieping. Er staat nu een houten raamwerk maar we willen een stenen muurtje van Waaltjes. Aan de zijkant staat er al een dubbelsteens muurtje. Op de foto ziet u het bestaande muurtje en het houten raamwerk rechts. Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het metselen een dubbelsteens muurtje van 5 meter breed en 90 cm hoog. Het houtenraamwerk verwijder ik zelf. Er kan een steiger geplaatst worden, eronder is een lege tuin. Tevens moet het bestaande muurtje aan de buitenzijde gevoegd worden. En nog een lange voeg van het huis, waar de derde woonlaag begint, moet gedaan worden. Daar kan ook een steiger geplaatst worden. Laat het me weten indien u meer informatie nodig heeft? Bij voorkeur voordat het winter is, uitvoeren.

Terrasmuur verhogen

Ik heb 2 muren in de tuin van ongeveer 4 a 5 meter lang. Er is 1 muur ongeveer 1 meter hoog en 1 muur 2 meter. Beide muren dienen 2 meter hoog te zijn en het nieuwe gedeelde dient te worden gestuukt.

Terrasmuur zandstralen

Het betreft een terrasmuur die vies uitgeslagen is, inclusief een wit laagje. Met een hogedrukreiniger heb ik de muur niet schoon gekregen. De muur dient tot aan de waterlijn gezandstraald te worden.

Terrasmuur metselen rond het terras

Terrasmuur metselen rondom terras (doortrekken muurtje). Muurtje is ca 80 cm hoog boven de grond. Inclusief levering stenen. Doortrekken ca 14 meter.

Voegen herstellen of vernieuwen

Het betreft het herstellen of vernieuwen van de voegen van de schoorsteen en de terrasmuur. De totale oppervlakte is ongeveer 15 m2.

Achterzijde van woning impregneren

Het impregneren van de gevel aan de achterzijde van de woning en binnenzijde terrasmuur. Achtermuur is ongeveer 8 meter, wel met twee grote schuifpuien erin. Begane grond plus eerste etage. Plus terrasmuur buitenkant en binnenkant. Terrasmuur is 8 meter lang.

Terrasmuur metselen

*Het metselen van een terrasmuur rond om mijn terras het betreft ongeveer 45 m2 metselwerk. Metselwerk hoeft niet gevoegd te worden. Werkzaamheden zijn een half uur rijden vanaf de grens in Duitsland, Grossheide.

Ophogen van een terrasmuur, dubbel rij, ...

Ophogen van een terrasmuur, dubbel rij, met ventilatieopening ertussen.

Terrasmuur tbv verhoogd terras, 45 ...

Terrasmuur tbv verhoogd terras, 45 strekkende meter. Funderingssleuf uitgraven, betonijzer plaatsen, beton storten, metselen op betonfundering tot ±40 cm boven peil, dus vanaf fundering ongeveer 70 cm, dubbelsteens.