Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stucwerk verwijderen en bakstenen blootleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stucwerk verwijderen en bakstenen blootleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stucwerk verwijderen en bakstenen blootleggen

Stucwerk van de buitengevel verwijderen en impregneren

Van een tussenwoning met drie etages (begane, eerste en zolder) laat aan de achterkant van het pand het stucwerk los. Mogelijk vochtprobleem. Ik wil het stucwerk laten verwijderen en mogelijk (in overleg) opnieuw aanbrengen. Muur wil ik laten impregneren tegen vocht. Gaat om de buitenmuur van de uitbouw (keuken) en omhoog tot dakrand. De werkplek is goed bereikbaar.

Stucwerk verwijderen en bakstenen blootleggen

Ik wil de monumentale baksteen muur blootleggen in mijn woonkamer. De muur is ongeveer 3,6 meter hoog en ongeveer 5,5 meter lang. De bakstenen muur wordt zichtwerk. De werkplek is goed bereikbaar en er moet worden betaald voor het parkeren. De afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte.

Stucwerk verwijderen en bakstenen blootleggen

Ik wil de baksteen muur blootleggen in mijn woonkamer. De muur is 2,60 m hoog en ±6 meter lang. Het stucwerk moet er van verwijderd worden. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Stucwerk verwijderen

Ik wil het stucwerk van mijn buitengevel rondom laten verwijderen. Het gaat om zo'n 70 m2. Het betreft een 2 onder 1 kap, begane grond en 1e verdieping. Graag ontvang ik een voorstel van u.

Stuclaag van de gevel verwijderen

Gevel 3 bij 9 meter - oud en vervuild stucwerk. Twijfel tussen alleen stucwerk verwijderen of ook opnieuw stuken, ligt beetje aan wat er onder vandaan komt. Het betreft potentiële nieuwe koopwoning, ben in onderhandeling over vraagprijs.

Stukwerk verwijderen van een binnenmuur

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van ongeveer 30 m² stucwerk op een gemetselde binnenmuur in een trapopgang van de begane grond naar de 1e verdieping. Het is de bedoeling om het metselwerk weer in het zicht te brengen.

Lekkende schoorsteen renoveren

Ik tob al ruim een jaar over mijn lekkende schoorsteen. Ik dacht in eerste instantie om hem helemaal te verwijderen, maar het blijkt dat de buurman beneden het rookkanaal nog gebruikt. Ik heb er een aantal lagen van laten afhalen, toen is er een beetje prutswerk verricht met de bovenkant. Ik heb de schoorsteen laten stuken en impregneren. Ook heb ik de bovenkant nog een keer af laten dichten omdat, volgens een lekdetectieonderzoek á 400 euro. Het erop leek dat er van de bovenkant water in de schoorsteen liep. De plekken in de woonkamer worden groter als het geregend heeft dus het moet van het dak ergens komen. Het hele platte dak is inmiddels ook vernieuwd. Ik vraag mij af of het stucwerk wel houdt als het voegwerk eigenlijk niet goed is. Dus als er onder het stucwerk slechte voegen zitten, zou het dan toch kunnen doorlekken, ondanks meerdere malen impregneren? Zou het dan lonen om de stuc te verwijderen en eerste de voegen te renoveren? Hoe dan ook, ik heb deskundig advies nodig! De schoorsteen staat op een plat dak en is goed bereikbaar.

Stucwerk verwijderen van een bakstenen muur

Het stucwerk op mijn gevel moet worden verwijderd. Er moet ook isolatie worden aangebracht en de onderliggende bakstenen dienen schoon, met nieuwe voegen te worden opgeleverd. De bestaande kozijnen moeten intact blijven. Graag wil ik ook dat de gevel dezelfde kleur wordt als van de andere huizen. Ik maak gebruik van het geld van het bouwdepot. Engels kunnen spreken is een must.

Stucwerk van buitengevel verwijderen en deze voegen, impregneren en stuken

Ik heb een half vrijstaande dijkwoning die aan de buitenzijde is gestuukt. Ik wil het stucwerk geheel van de gemetselde buitenmuren laten verwijderen. Daarna wil ik de muur eventueel opnieuw voegen en impregneren. Als laatste laag moet er dan weer nieuw stucwerk op. Het gaat om ongeveer 60 m² op de begane grond. Ik heb al een stukje verwijderd. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Stucwerk van tuinmuren verwijderen

Het verwijderen van circa 12 m2 stucwerk op tuinmuren zodat daarna een nieuwe stuclaag kan worden aangebracht. Graag een offerte voor alleen het verwijderen van het stucwerk. Mogelijk is er een tweede muur te behandelen, bij de buurman. Onder het stucwerk zitten cement-betonblokken.

Partners

Partners van Casius