Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stucwerk verwijderen en bakstenen blootleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stucwerk verwijderen en bakstenen blootleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stucwerk verwijderen en bakstenen blootleggen

Buitenkant huis renoveren

Wij hebben aan de buitengevel last van afgebrokkelde en loszittend stucwerk op de buitenmuren van onze woning, waardoor de vocht nu in de slaapkamer komt. Ik weet alleen niet hoe groot de oppervlakte is, maar wil wel graag een indicatie weten wat de prijs kost voor de buitengevel. De loszittend stucwerk op de buitenmuren zitten op de 2e etage. We wonen op een hoekwoning waarvan de 2e en 3e etage van ons is. Ook hebben we een vochtplek (wit kalk plek) aan de andere kant van onze buitenmuur. Kan je wit kalkplek op de muren ook behandelen/verwijderen? Zie hieronder een foto van onze voorkant woning. Wij wonen in Amsterdam zuidoost. Graag zie ik u offerte tegemoet. Indien u vragen heeft, dan hoor ik het graag.

Stucwerk van de buitengevel vernieuwen

Het gaat om de 2 zijkanten van ons huis, bij elkaar 90 m2. Huidige stuc verwijderen en daarna opnieuw stucwerk / cementeren aanbrengen.

Stucwerk verwijderen van een bakstenen muur

Ik ga dit huis compleet renoveren. Ik wil graag het stuck van de binnenmuren verwijderen die grenzen aan de buren links en rechts (incl. trappenhal). Het stuckwerk op de dragende muur in het midden van huis en de buitenmuren (voor & achter) moet blijven zitten. Het afval moet ook door jullie opgeruimd en afgevoerd worden. Het eindresultaat zijn zuivere / stofvrije muren, waarvan de bakstenen goed zichtbaar zijn en de voegen een 0,5 tot 1 cm zijn weggehaald, zodat de bakstenen goed zichtbaar zijn. Oppervlakte ongeveer 13 x 24 meter.

Stucwerk van de buitengevel verwijderen en impregneren

Van een tussenwoning met drie etages (begane, eerste en zolder) laat aan de achterkant van het pand het stucwerk los. Mogelijk vochtprobleem. Ik wil het stucwerk laten verwijderen en mogelijk (in overleg) opnieuw aanbrengen. Muur wil ik laten impregneren tegen vocht. Gaat om de buitenmuur van de uitbouw (keuken) en omhoog tot dakrand. De werkplek is goed bereikbaar.

Stucwerk verwijderen en bakstenen blootleggen

Ik wil de monumentale baksteen muur blootleggen in mijn woonkamer. De muur is ongeveer 3,6 meter hoog en ongeveer 5,5 meter lang. De bakstenen muur wordt zichtwerk. De werkplek is goed bereikbaar en er moet worden betaald voor het parkeren. De afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte.

Stucwerk verwijderen en bakstenen blootleggen

Ik wil de baksteen muur blootleggen in mijn woonkamer. De muur is 2,60 m hoog en ±6 meter lang. Het stucwerk moet er van verwijderd worden. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Stucwerk verwijderen

Ik wil het stucwerk van mijn buitengevel rondom laten verwijderen. Het gaat om zo'n 70 m2. Het betreft een 2 onder 1 kap, begane grond en 1e verdieping. Graag ontvang ik een voorstel van u.

Stuclaag van de gevel verwijderen

Gevel 3 bij 9 meter - oud en vervuild stucwerk. Twijfel tussen alleen stucwerk verwijderen of ook opnieuw stuken, ligt beetje aan wat er onder vandaan komt. Het betreft potentiële nieuwe koopwoning, ben in onderhandeling over vraagprijs.

Stukwerk verwijderen van een binnenmuur

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van ongeveer 30 m² stucwerk op een gemetselde binnenmuur in een trapopgang van de begane grond naar de 1e verdieping. Het is de bedoeling om het metselwerk weer in het zicht te brengen.

Lekkende schoorsteen renoveren

Ik tob al ruim een jaar over mijn lekkende schoorsteen. Ik dacht in eerste instantie om hem helemaal te verwijderen, maar het blijkt dat de buurman beneden het rookkanaal nog gebruikt. Ik heb er een aantal lagen van laten afhalen, toen is er een beetje prutswerk verricht met de bovenkant. Ik heb de schoorsteen laten stuken en impregneren. Ook heb ik de bovenkant nog een keer af laten dichten omdat, volgens een lekdetectieonderzoek á 400 euro. Het erop leek dat er van de bovenkant water in de schoorsteen liep. De plekken in de woonkamer worden groter als het geregend heeft dus het moet van het dak ergens komen. Het hele platte dak is inmiddels ook vernieuwd. Ik vraag mij af of het stucwerk wel houdt als het voegwerk eigenlijk niet goed is. Dus als er onder het stucwerk slechte voegen zitten, zou het dan toch kunnen doorlekken, ondanks meerdere malen impregneren? Zou het dan lonen om de stuc te verwijderen en eerste de voegen te renoveren? Hoe dan ook, ik heb deskundig advies nodig! De schoorsteen staat op een plat dak en is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius