Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stucwerk van de buitengevel verwijderen en impregneren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stucwerk van de buitengevel verwijderen en impregneren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stucwerk van de buitengevel verwijderen en impregneren

Stucwerk van de buitengevel vernieuwen

Het gaat om de 2 zijkanten van ons huis, bij elkaar 90 m2. Huidige stuc verwijderen en daarna opnieuw stucwerk / cementeren aanbrengen.

Cementbepleistering met isolatie aanbrengen

* Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m³. * Wil je de muren ook laten isoleren? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Gevels worden van passief bouwblok gemaakt. D.w.z. dat de buitengevel van EPS is. Hierop moet direct een stucwerk worden gemaakt. Gaarne passend advies en prijs.

Stucwerk van de buitengevel verwijderen en impregneren

Van een tussenwoning met drie etages (begane, eerste en zolder) laat aan de achterkant van het pand het stucwerk los. Mogelijk vochtprobleem. Ik wil het stucwerk laten verwijderen en mogelijk (in overleg) opnieuw aanbrengen. Muur wil ik laten impregneren tegen vocht. Gaat om de buitenmuur van de uitbouw (keuken) en omhoog tot dakrand. De werkplek is goed bereikbaar.

Stucwerk verwijderen

Ik wil het stucwerk van mijn buitengevel rondom laten verwijderen. Het gaat om zo'n 70 m2. Het betreft een 2 onder 1 kap, begane grond en 1e verdieping. Graag ontvang ik een voorstel van u.

Stucwerk van buitengevel verwijderen en deze voegen, impregneren en stuken

Ik heb een half vrijstaande dijkwoning die aan de buitenzijde is gestuukt. Ik wil het stucwerk geheel van de gemetselde buitenmuren laten verwijderen. Daarna wil ik de muur eventueel opnieuw voegen en impregneren. Als laatste laag moet er dan weer nieuw stucwerk op. Het gaat om ongeveer 60 m² op de begane grond. Ik heb al een stukje verwijderd. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Latei vervangen rondom raam

De latei boven het raam op de 1e verdieping is doorgezakt. Door stucwerk op de buitengevel is het moeilijk te zien hoe groot de schade daadwerkelijk is. Van binnenuit is een streep daglicht zichtbaar langs de rand van het kozijn, dus reparatie op korte termijn is wenselijk.

Scheuren in de buitenmuur repareren en stucen

Wij willen enkele scheuren in onze buitengevel laten repareren en deze muur van (levendig) glad stucwerk laten voorzien. De gevel is ongeveer 8 meter breed en 4 meter hoog. Er zijn foto's beschikbaar.

Stucwerk vervangen door metselwerk

Wij hebben 4 panelen van stucwerk op de buitengevel die ik wil laten vervangen door metselwerk. Het gaat om ongeveer 2-5 m2.

Buitengevel met stucwerk impregneren

Graag ontvang ik een indicatie voor het reinigen van witte spachtelputz en het impregneren van de buitengevel. De gevel is ongeveer 150 m2 en goed bereikbaar.

Stucwerk van de buitengevel verwijderen

Oud stucwerk verwijderen van een buitengevel