Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stenen tussenmuur bekleden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stenen tussenmuur bekleden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stenen tussenmuur bekleden

Stenen tussenmuur bekleden

Ik wil een enkelstenen tussenmuur (36 m2) buiten in de tuin (scheiding met de buren) laten bekleden met crepi of cement bepleistering. Voor beide graag aparte offertes.

Balkonmuur afbreken en opmetselen

Wij willen onze badkamer uitbouwen op het balkon. Vergunningen et cetera zijn geregeld. Echter, de muren van ons stenen balkon en dat van de buren zijn niet in al te beste staat meer. In overleg met buren en een bouwkundige willen we nu de tussenmuur deels afbreken en opnieuw opbouwen en de rest van de uitbouw met houtskelet erop bouwen. Wij zoeken u een specialist voor het herstellen van de tussenmuur van het balkon. Wij zoeken niet iemand voor de rest van de badkamer klus. Die hebben we al uitbesteed. We zoeken echt iemand voor het metselwerk.

Tussenmuur op het balkon metselen

Opnieuw opmetselen van een tussenmuur op het balkon, circa 2 m2. (ongeveer 250 stenen). Materialen in overleg.

Stenen tussenmuur optrekken

Er staat een laag stenen muurtje in de woonkeuken die ik opgetrokken wil hebben in verband met het plaatsen van een nieuwe keukenblok. Het muurtje is ongeveer 90 cm breed. Graag zou ik vernemen wat de kosten hiervan zijn?

Scheuren in binnenmuur (draagmuur) herstellen

Bij graafwerkzaamheden van de buren zijn scheuren ontstaan in de tussenmuur. Inmiddels is de situatie stabiel, maar moeten de scheuren hersteld worden. Het gaat om een 2 grotere (2-2,5m) en een aantal kleine scheuren in de funderingsmuur in de kelder. Bij de grote scheuren moeten gebarsten stenen vervangen worden en strips ingelijmd worden voor de stabiliteit. De kleinere scheuren kunnen dichtgemaakt worden.

Metselen pilaren en muur

Er moeten 16 pilaren van 1 meter hoogte gemetseld worden en een tussenmuur van 30 cm hoog. Totale lengte 37 meter. Materialen/stenen zijn aanwezig.

Tussenmuur metselen

Een tussenmuur van kalkzandsteen metselen / lijmen van 645 cm x 290 cm hoog en 15 cm dik. De klus is op de begane grond en binnen. Stenen/materiaal ook geleverd door de vakman.

Metselen tussenmuur binnenshuis

Zolderkamer: muurtje metselen met een hoogte van 263 cm en een breedte van 450 cm. Opening vrij houden voor een deur van 100 cm. Stenen ook leveren. Deur regel ik verder zelf. Gaat puur om het metselwerk.

Glasblokken muurtje

Aub glasblokken op muurtje metselen. Hhoogte 80 cm, lengte 550 cm. Is in achtertuin op stenen tussenmuur met de buren. Afdakje op bovenste laag glasblokken ivm vocht. A.u.b. ook offerte voor de glasblokken (met wolkje) zelf van 19x19x8. A.u.b. ook offerte voor zandstralen + impregneren van ze stenen muur van circa 110 cm hoog en 12 meter lang.

muur

Verlengen tussenmuur 2.50m x 1.80m hoog, aan twee kanten als afscheiding met de buren. Ook stenen leveren.