Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stenen schutting laten metselen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stenen schutting laten metselen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stenen schutting laten metselen

Stenen schutting laten metselen

Ik wil misschien een stenen schutting laten metselen. De lengte van de muur zal ongeveer 8.50 meter zijn en de hoogte maximaal 2 meter. Het uitgraven wil ik eventueel zelf doen. Kunt u de kosten voor het leveren van de stenen separaat vermelden op de offerte?

Tuinschutting metselen

Hoekhuis. Tuin 9 meter stenen tuin schutting laten metselen, welk bedrag kan ik op rekenen?

Stenen tuinschutting laten metselen

Ik woon in een hoekhuis en mijn tuin is 9 meter lang met een tuindeur richting straat aan de achterzijde. Nu wil ik graag een schutting aanleggen bestaande uit een muurtje aan de onderkant (70 cm) en met houten schermen tussen gemetselde palen in. In een van de sigmenten wil ik graag een schuifdeur (dat gaat dan de nieuwe tuindeur worden) naar de buitenzijde. De tuin is makkelijk bereikbaar. Ik zie graag een mooie offerte tegemoet.

Tuinmuur met eindkolom metselen

We willen graag een stenen tuinmuur laten metselen met eindkolom, 1. 89 hoog en ongeveer 2. 50 breed. Oude stenen voor een rustiek karakter. Tuinman zal bestaande schutting en beplanting verwijderen.

Metselwerk binnen en buiten

Stukwerk binnen en buiten voor de aanbouw. Circa 35 m2 binnenwerk en 35 m2 buitenwerk. Tussen de binnen en buitenmuren isolatie plaatsen. Alleen metselen buitenwerk voor schutting en garage. Totaal 50 m2. Voegen van de gemetselde stenen. Materialen regel ik zelf. Ik zie jullie offerte graag tegemoet.

Tussenwoning en stenen schutting opnieuw voegen

Het verwijderen van de oude voegen van tussenwoning. Huis is ongeveer 46m2. Daarnaast stenen schutting in de achtertuin hetzelfde. Dit is ongeveer 64m2. Dus totaal 110m2

Scheidingsmuur metselen

Een stenen schutting metselen met kolommen van 10 meter lang en 2 meter hoog

Schutting metselen

Aan de linkerkant van mijn tuin moet een schutting gemetseld worden. De schutting is ongeveer 13 meter lang. Er moeten 5 zuilen gemetseld worden (incl. Fundering) en tussen de zuilen moeten muurtjes komen van ongeveer 60 cm hoog. (kan ook iets hoger zijn, ik heb even geen meetlint bij de hand) Daarboven komen dan houten schuttingdelen, maar die kan ik zelf wel plaatsen als het stenen gedeelte maar stevig staat. (Mijn budget is namelijk zeer beperkt... ik kom net uit een scheiding) Het moet hetzelfde worden als de schutting aan de rechterkant van de tuin. Ik heb een foto bijgevoegd. Ik hoor graag van u wat dit gaat kosten.

Buitenmuur in achtertuin metselen

Een schutting/buitenmuur metselen in de achtertuin. Rechte muur 12 meter van de woning naar een stenen schuur.

Schuttingmuur metselen in achtertuin

Buitenmuur 12 meter bij 180 hoog. Rechte muur van huis tot stenen schuur. Inclusief alle benodigdheden en fundering. Eventueel met 2 kolommen. Basis bakstenen. Er staat geen schutting op het moment.

Partners

Partners van Casius