Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stenen schutting laten metselen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stenen schutting laten metselen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stenen schutting laten metselen

Schutting metselen

Ik zoek een metselaar die een schutting kan metselen van 10 meter lang en 2 meter hoog met antraciete stenen. De huidige schutting verwijder ik zelf. Er is geen poort nodig. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Schutting metselen

Graag willen wij de schutting verlengen met stenen. Het zal gaan om ongeveer 2 meter

Schutting van metselwerk en hout plaatsen

Wij willen een schutting laten plaatsen: - fundering maken, graven + vullen - metselwerk, lichte stenen - hout - 11 meter lang - prijs inclusief materiaal en arbeid

Tuinmuur van steen metselen

Een stenen schutting van 2 meter hoog en 8 meter lang. Ik wil de voegen terug voegen. En wil ook graag weten of jullie korting bieden bij meerdere muren gezien het voor een nieuwbouw wijk is van 12 woningen en wij als het kan samen willen bestellen om kosten te besparen.

Stenen muur met poeren metselen

Ik wil een stenen muur met poeren laten metselen van ongeveer 4 meter lang en 2,2 meter hoog in plaats van een schutting. Graag zou ik hier een gespecificeerde offerte van willen ontvangen. De kleur van de stenen in de muur moeten rood worden.

Kapot gereden muur herstellen

Er is een bus tegen de muur van onze woning aangereden. De schutting is van steen en er zijn nu heel veel stenen los. Dit wil ik graag gerepareerd hebben. De muur is 60 cm hoog en 2 meter ongeveer wat kapot is.

Stenen tuinmuur bij hoekwoning metselen

Van de houten schutting moet 1 deel vervangen worden. Het andere deel is goed, van hard hout, maar bestaat uit verschillende plankdelen. We overwegen nu een stenen tuinmuur. De houten schutting met de buren kan blijven staan. We zijn erg benieuwd wat het kost, daarom de vraag naar een offerte.

Gemetselde schutting op een onderheide fundering maken

De klus bestaat uit 21 meter fundering maken inclusief staalwerk en het heien van palen. Dit zou ik eventueel zelf kunnen doen in overleg. De muur is in totaal 21 meter lang met 2 openingen voor deuren, 1 van rond de 2 meter de ander rond de 1 meter. De hoogte van de muur is momenteel staat er een houten schutting. Voordat het werk gaat gebeuren zal ik ervoor zorgen dat deze weg is inclusief de palen uit de grond. Ik woon in een doodlopende straat en mijn tuin zit rechtstreeks aan de straat dus geen gewandel met kruiwagens zand/stenen door de poort

Stenen schutting laten metselen

Ik wil misschien een stenen schutting laten metselen. De lengte van de muur zal ongeveer 8.50 meter zijn en de hoogte maximaal 2 meter. Het uitgraven wil ik eventueel zelf doen. Kunt u de kosten voor het leveren van de stenen separaat vermelden op de offerte?

Tuinschutting metselen

Hoekhuis. Tuin 9 meter stenen tuin schutting laten metselen, welk bedrag kan ik op rekenen?