Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stenen omheining bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stenen omheining bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stenen omheining bouwen

Stenen omheining bouwen

Ik wil graag een stenen omheining bouwen en de houten die we momenteel hebben vervangen. Ik wil alleen stenen polls. We willen dat hout tussen de zwembaden staat. Hoeveel zou dat kosten? Het hek zal ongeveer 15 meter lang zijn.

Tuinmuur maken in jaren '30 stijl

We willen onze voortuin aanpakken en willen een omheining laten aanleggen. We denken aan een tuinmuur in de hoek van de tuin. Deze moet 4,5 x 4,5 meter worden en ongeveer 1. 05 meter hoog. De bovenkant van de muur willen we iets breder dan de muur zelf. Soort stenen in overleg, passend bij jaren 30 woning.

Stenen omheining van het balkon vervangen

Gezien de staat van de stenen balkon omheining wil ik een prijsindicatie hebben voor het plaatsen van een nieuwe, gemetselde omheining of een nieuwe omheining van hout. Het gaat om een balkon van ongeveer 7 meter lang en 0.90 centimeter hoog.

Herstel gemetselde omheining

Muur van omheining is op verschillende plaatsen gescheurd en stenen zitten los. In totaal is de muur 20 meter lang en 50 cm hoog. Muur moet op diverse plaatsen hersteld worden. Gaat om wat metselwerk en voegwerk.

Aanleg omheining tuin bij ...

Aanleg omheining tuin bij nieuwbouwhuis. Fundering hiervoor is al gestort en stenen te gebruiken voor de schutting zijn aanwezig.Klus moet zo spoedig mogelijk geklaard,Mag ook op de vrije Zaterdagen of weekend.

Ik wil rond mijn tuin een nieuwe ...

Ik wil rond mijn tuin een nieuwe omheining laten maken. Een stenen muur met erboven houten planken of als ander optie een stenen muur 8 m lang en 1,80m hoog omdat er reeds meerder keren ingebroken is wil ik een beter afscherming.