Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stalen balk in gemetselde gevel vrijbikken en later weer aanhelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stalen balk in gemetselde gevel vrijbikken en later weer aanhelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stalen balk in gemetselde gevel vrijbikken en later weer aanhelen

Gevel reparatie

Vervangen metselwerk is boven ramen eerste etage, dus steiger noodzakelijk. Inclusief plaatsen stalen balk over breedte raam en indien nodig vervangen lood. Graag hergebruik van stenen ivm kleur (kunnen door ons afgebikt worden). Daarnaast herstel voegwerk boven raam begane grond. Het gaat om 3 m2.

Achterzijde woning gevel slopen en nieuwe kozijnen plaatsen

Graag willen wij de achterzijde van onze woning 4,75 breed 2,65 hoog volledig laten slopen en een volledige kozijnen constructie (inclusief raam) met enkel een deur dat naar buiten opengaat laten plaatsen. Als ik de kozijnen zelf bestel, voor hoeveel kunnen jullie de oude gevel slopen, mogelijk de bovenkant verstevigen met een stalen balk en klaarmaken voor de nieuwe kozijnen? Verdere uitleg kan via e-mail of telefoon opgevraagd worden. Werkzaamheden moeten vanaf 16-1-2020 uitgevoerd gaan worden.

Stalen balk in gemetselde gevel vrijbikken en later weer aanhelen

We hebben een scheur in het metselwerk waar een stalen ligger in het metselwerk ligt ter hoogte van de 1e verdiepingsvloer. Zie bijgevoegde foto. Daarom willen we het metselwerk laten wegbikken om de ligger vrij de leggen en te kijken of roest de oorzaak is. Na behandeling of vervanging van de ligger (vooralsnog geen onderdeel van deze offerte omdat we het nog niet weten, indien niet uw expertise kan dit door iemand anders gedaan worden) dient het metselwerk rondom de ligger en t.p.v. de scheur weer hersteld te worden (wel onderdeel van deze offerte).

Beton brokkelt bij stalenbalk balkon buiten

Ik hoop dat u ons van dienst kan zijn. Helaas hebben wij te maken met scheuren aan het plafond op ons balkon buiten. Het beton breekt en slaat weg. De scheuren bevinden zich aan de zijkant van het balkon bij de stalen balk. Kunnen wij misschien een afspraak maken, zodat er een offerte / advies gegeven kan worden voor herstelwerkzaamheden?

Tuinafscheiding plus poort

Het gaat om ongeveer 3,20 meter poort tussen 2 schuren, hoog ongeveer 2.50 meter. Vanaf de poort naar de gevel van het huis een tuinafscheiding met pilaren, tussen de pilaren hardhouten schuttingdelen, lengte ongeveer 12 meter, metselwerk plus schuttingdelen ongeveer 2 meter hoog. De poort hoeft volgens mij niet te worden gefundeerd. In de grond zit een stalen balk waar de huidige poort op rust. De tuinafscheiding dient wel te worden gefundeerd. De tuin is via een garageplein te bereiken.

Metselen van een tuinmuur

Graag ontvangen wij van u een offerte voor het metselen van een stenen muurtje (15 m2) voor onze tuin. Dit muurtje kan worden gemetseld op een reeds bestaand muurtje mét afdoende fundering. Beschrijving van de werkzaamheden: • Metselen van een baksteen-breed muurtje op het huidige (lage) muurtje: hoogte is 180 cm, lengte is 840cm en éénsteens-dikte (21 cm). Dit muurtje komt tussen woonhuis en schuurmuurtje. • Metselen in halfsteens verband (zoals verband is van het huis) • Bovenkant muurtje voorzien van 2 rijden verticaal geplaatste bakstenen (zie foto voor top van aangrenzend schuurtje) • Gewenste baksteen: NIAGRA FALLS VZ 755 WF MU1020 (Rood) van Daas Baksteen (dit is de baksteen waarmee het huis is opgetrokken) • Graag willen wij brede kolommen voorkomen. Wij hopen dat voldoende stabiliteit mogelijk is met een één-steens muur. Indien het nodig om extra wapening aan te brengen (bv verticale pennen of horizontaal getrokken staaldraad), dan dit graag in overleg. Beschrijving huidige situatie (zie foto’s in de bijlagen): • Een laag bakstenen muurtje, met daarop een stalen hek, waartegen klimplanten groeien • Hoogte van het ondersteunende muurtje is 45 cm (vanaf maaiveld), dikte van het ondersteunende muurtje is 21 cm (baksteen breed) • Fundering is reeds aanwezig: gewapende balk van 400x500 mm (BxH) Extra aandachtspunten: • Het stalen hek met klimop staat rust op stalen palen, welke zullen worden weggehaald. Echter, wij willen graag de huidige klimop zoveel mogelijk wordt behouden. Daarom zullen hekken waartegen het groen zit los worden gemaakt en vervolgens wordt het hek met klimop weggebogen. • Echter, hiermee is het lastiger om aan de tuinzijde bij de muur te komen. Het voegen aan tuinzijde van de muur kan daarmee iets lastiger zijn.

Raamdorpel repareren en T-balk behandelen

Aanmetselen van een raamdorpel boven een net geplaatst kozijn en bewerken van een stalen T-balk d.m.v. schuren en behandelen. De stenen voor het metselwerk zijn aanwezig. De werkplek is bij een raam op de tweede verdieping.

Betonnen latei verhogen en vervangen

Momenteel ligt er binnenshuis in de doorgang van de woonkamer naar de keuken een latei. Deze latei is echter laag geplaatst terwijl de plafonds zeker een meter hoger liggen. Ik zou dus graag deze latei omhoog laten plaatsen en laten vervangen door een stalen balk. De overspanning bedraagt ongeveer 2.40 meter. De betonnen latei ligt aan 1 zijde in de spouwmuur en aan de andere zijde in de dragende binnenmuur. Aan beide zijden van de latei liggen houten balken die de vloer boven dragen, deze zijn niet verbonden met de latei en liggen in de spouw en binnen draagmuur. Recht boven de latei is een enkelsteensmuur gemetseld die boven de scheiding vormt tussen 2 slaapkamers. Begane grond vloer: beton Verdiepingsvloer: hout Zoldervloer: beton

Tuinmuur met poeren metselen

Tuinmuur metselen: inclusief fundering en voegen. Een muur met poeren. In totaal ongeveer 36 meter lang en 1.80 meter hoog. Een stuk op de laan, een stuk bij de buren. Op dat stuk staat een eik, daar zal een stalen balk geplaatst moeten worden in plaats van de betonnen fundering. Graag uw offerte met een zonder de stenen. Het mogen afgekeurde stenen zijn. Het mag er oud uit gaan zien.

Metselen van een steunmuurtje

Wij hebben in onze keukenmuur nu een deur met een raam, die binnenkort vervangen worden door een schuifpui. Er moet eerst aan één zijde een steunmuurtje / kolom gemetseld worden van 40 x 220 cm, waarop een stalen balk moet worden gelegd. Ik ben nu op zoek naar een metselaar die het metselwerk voor mij kan verzorgen en ontvang hiervoor graag een offerte.

Partners

Partners van Casius