Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Spouwmuur schoonmaken voor gevelisolatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: spouwmuur schoonmaken voor gevelisolatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: spouwmuur schoonmaken voor gevelisolatie

Spouwmuur schoonmaken voor gevelisolatie

De onderkant van de spouw is aan de voorkant en zijkant is vervuild. Ik zoek een partij die de spouw kan reinigen. Het bevind zich op de begane grond welk goed bereikbaar is.

Puin uit spouw verwijderen

Wij willen onze spouwmuur laten isoleren. Bij endoscopisch onderzoek bleek dat de spouw op bepaalde plaatsen (vooral aan de hoeken) verontreinigd was met puin en dat de puin eerst verwijderd moet worden om het isoleren mogelijk te maken. Het gaat om ongeveer 30 strekkende meters tot een hoogte van 30 cm of soms meer. Wij hadden graag een offerte voor het schoonmaken van de spouw en het afvoeren van de puin.

Vervuilde spouw schoonmaken en isoleren

We hebben een hoekwoning. We hebben last van vocht op/aan/in de muur. De spouw is vervuild en moet schoongemaakt worden. Als het geen optrekkend vocht is, willen we de gevel (muur) laten isoleren. Zes jaar terug is de gevel geimpregneerd daardoor is het lang goed gegaan. Maar nu is de gevel weer vochtig. Afmeting: 7 meter lengte en drie verdiepingen hoog. Graag ontvangen we een offerte voor het schoonmaken van de spouwmuur en mogelijk het isoleren ervan. Vriendelijke groeten.

Spouw schoonmaken

Ik wil mijn spouwmuur laten isoleren. Bij het endoscopisch onderzoek bleek dat de spouw op bepaalde plaatsen verontreinigd was met puin. Het gaat om ongeveer 6 strekkende meters tot een hoogte van ongeveer 30 cm. Gaarne offerte voor het schoonmaken van de spouw.

Spouwmuur voor gevelisolatie schoonmaken

Ik wil graag onze spouwmuur laten isoleren, echter na enig onderzoek blijkt de spouw vervuilt te zijn. Het betreft de zijkant van een hoekwoning oppervlakte circa 60 m2. Zie foto's. Na het schoonmaken moet de spouw opnieuw worden geïsoleerd, de gevel worden gereinigd en geïmpregneerd.

Spouwmuur voor gevelisolatie schoonmaken

Wij willen graag onze spouwmuren isoleren maar ik heb te horen gekregen dat ik de muren niet kan laten isoleren omdat er vervuiling (stof en puin) in de spouw zit. Ik zou dit graag laten verwijderen alvorens te isoleren. Het betreft een hoekhuis. Breedte 6 meter aan de voor- en achterzijde en de lengte is +/-9 meter.

Spouwmuur schoon laten maken

Wij willen graag onze spouwmuren isoleren echter is uit de gevelinspectie gebleken dat de onderkant van de spouwmuur met zand vervuild is, tot een cm of 25 hoog. De spouw is 5 cm breed. De buitenmuur is een gemetselde gevel. Graag willen wij offertes ontvangen voor het laten schoonmaken. Het betreft een muur van circa 10 meter. Kunt u hiervoor een prijsopgave doen?

Spouwmuur voor gevelisolatie schoonmaken

Betreft een rijtjeshuis. De spouwmuren zijn eerder onderzocht waaruit bleek dat deze vervuild waren en niet geïsoleerd kunnen worden. Het betreft smalle spouwmuren (ongeveer 40 cm breed) van beneden tot aan het dak aan de voorkant en achterkant van het pand. De breedte van de gevel is ongeveer 1 meter (2x 50 cm) aan de voorkant en ook zo aan de achterkant. Het huis heeft een begane grond en twee verdieping. Ik zou graag de spouwmuren laten schoonmaken en laten isoleren met EPS isolatieparels met certificaat. Het geheel moet door 1 bedrijf uitgevoerd worden. Uitvoering moet door een gecertificeerd bedrijf plaatsvinden ivm bewijsvoering voor STEP subsidie. Werkzaamheden kunnen na acceptatie offerte z.s.m. plaatsvinden. Uw offerte graag per email omdat ik nu in het buitenland ben.

Vuile spouwmuur van vervuiling ontdoen

Ik wil mijn spouwmuur laten isoleren, maar na onderzoek blijkt dat onderin de spouwmuur vervuiling aanwezig is (in ieder geval zand). Ik wil daarom graag een offerte voor het schoonmaken van de spouwmuur zodat daarna een spouwmuur isolatie toegepast kan worden.

Spouwmuur voor gevelisolatie schoonmaken

Ik heb te horen gekregen dat ik de muren niet kan laten isoleren omdat er vervuiling (stof en puin) in de spouw zit. Ik zou dit graag laten verwijderen alvorens te isoleren. Het betreft een hoekhuis. Breedte 5 meter aan de voor- en achterzijde en de lengte is 9 meter. Met grote ramen aan alle kanten.