Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Spouwmuur reinigen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: spouwmuur reinigen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: spouwmuur reinigen

Spouwmuur reinigen

Ik zoek iemand die mijn spouwmuur kan reinigen. Er is sprake van optrekkend vocht in de muur. De muur is 8 à 9 meter lang en is gemaakt van baksteen.

Spouwmuur schoonmaken voor gevelisolatie

De onderkant van de spouw is aan de voorkant en zijkant is vervuild. Ik zoek een partij die de spouw kan reinigen. Het bevind zich op de begane grond welk goed bereikbaar is.

Steenpuin uit spouw halen

Spouwmuur reinigen van een 70-ér jaren woning in Voerendaal (Limburg). De lengte van de gevel is 8 meter en hierin zit zand en puin. Dit moet er uit gehaald worden. De maximale hoogte is 1 meter. Deze werkzaamheden komen regelmatig voor in Limburg. Er zitten nog een aantal soortgelijke opdrachten aan te komen.

Gevel renoveren en isoleren

Buitengevel en oude kozijnen verwijderen. Nieuwe gevel opbouwen met isolerende steenstrips en (kunststof) kozijnen (ramen en deuren). Als dit niet mogelijk is willen wij de spouwmuur isoleren en de gevel reinigen en opnieuw laten voegen. Het gaat om 2 keer 20 m2.

Spouwmuur reinigen voor aanbrengen gevelisolatie

De spouwmuur is iets te veel richting buren geisoleerd. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning. Ik heb reeds isoparels in de muur, echter is vermoedelijk zonder spouwscheiding aangebracht. Opdracht is alsnog aanbrengen van een spouwafscheider (borstel) en reinigen (verwijderen en afvoer schuimparels) van stuk van de spouw van de buren in voor- en achtergevel. Waarschijnlijk stenen verwijderen en reinigen voor zover nodig en terugplaatsen stenen en netjes voegen. Een en ander verder te bespreken. Indicatie is dat ongeveer 1 á 1,5 meter vanuit spouwscheiding parels verwijderd moeten. Hoogte tot dakgoot ca. 5m.

Spouwmuur reinigen en isoleren

Ik wil graag mijn spouwmuur laten reinigen omdat ik deze wil laten isoleren. De spouw is 7 cm diep. Het te reinigen spouwmuur is circa 140 m2 dit is al berekend door iemand. Ik weet dat er bouwresten in de spouwmuur zitten maar weet niet tot hoe hoog. Graag zou ik willen weten wat het kost om de spouwmuur te laten reinigen en te laten isoleren.

Spouwmuur schoonmaken en vullen met vlokken

Hoekwoning, in de spouw zijn na controle op een plek enkele vlokken glaswol (? ) vastgesteld. , dus geen uitgebreid onderzoek en ik weet niet of het überhaupt nodig is voor het aanbrengen van een spouwmuurisolatie de spouw van te voren te reinigen. Ca 120 m2 spouw.

Spouwmuur reinigen

In onze 30er-jaren woning is de spouw (8 cm) van de zijgevel verontreinigd met een zanderig mengsel. Het betreft hier een muur van 6,5 meter lang en de verontreiniging zit tot 30 cm. hoog. Tegen de gevel is een garage gebouwd. De werkzaamheden kunnen vanuit de garage worden uitgevoerd. Graag laat ik een vakman beoordelen hoe dit kan worden aangepakt.

Gevel en spouwmuur reinigen

Gevel reiniging, spouwmuur

Reinigen van de spouwmuur

Het betreft hier een muur lengte ongeveer 4 meter hoogte ongeveer een meter, hier zit zand in de spouw

Partners

Partners van Casius