Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Spouwmuur beter isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: spouwmuur beter isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: spouwmuur beter isoleren

Woning isoleren

Het betreft een kleine arbeiderswoning bouwjaar ongeveer 1890. De achtergevel is ongeveer 10 meter, zonder spouwmuur. Deze gevel wil ik graag isoleren en afwerken met steenstrips. Er is 1 kozijn in de achter gevel met dubbel glas en 1 achterdeur, deze achterdeur zou direct vervangen kunnen worden. De woning heeft aan de voorzijde ijsselsteentjes in de gevel en deze moeten worden geïmpregneerd. Aan de voorzijde 2 kozijnen met glas in lood, welke nu nog enkel glas is. Deze moeten worden vervangen voor dubbel glas, kunststof kozijnen waarin de glas in lood verwerkt wordt. Ook de voordeur kan direct vervangen worden zodat beide deuren beter sluiten en minder kou doorlaten.

Spouwmuur beter isoleren

Het betreft de buitenkant van een keukenmuur (6 x 5 meter). Waarschijnlijk is het een spouwmuur zonder ramen, wel een boeibord. De muur is gericht op het zuiden. De woning is gebouwd in 1925.

Fundering coaten en ventilatieroosters plaatsen

Vanwege aanhoudende vochtproblemen heb ik een aannemer nodig die rondom een muur het straatwerk verwijdert (en weer aanlegt) dit betreft een muur van zo'n 5 meter. De onderliggende fundering moet gecoat worden tegen vochtdoorslag aan de buitenzijde. In dezelfde muur moeten ventilatieroosters komen (of schrijverssysteem blokjes) die de spouwmuur beter moeten gaan ventileren waardoor er aan de binnenzijde geen vochtdoorslag meer optreedt. Totaal gaat het om 10 ventilatie roosters. Een rij net boven het straatwerk en een op een hoogte van 1.80. Daarnaast moeten er een aantal muurankers gerepareerd worden (deze zitten op zo'n 3 en 6 meter hoogte) de ankers hebben roestvorming en gezien het vocht probleem in de muur zullen deze er slecht aan toe zijn. Het gaat om totaal 6 muurankers.

Gevelrenovatie: gevel renoveren

De schutting die tegen het huis leunt is verzakt en de voegen staan open. De spouwmuur zou gedeeltelijk opnieuw opgemetseld moeten worden vanaf de laatste kolom. Dit voornamelijk om het huis beter verkoopbaar te maken. De binnenmuur, spiegelbeeld van de buitenlaag, heeft dezelfde verzakkingsverschijnselen. De muur is 11 meter lang. Er zijn foto's beschikbaar.

Trespa gevelafwerking aanbrengen

Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor het aanbrengen van trespa gevelafwerking met isolatiemateriaal hierachter. Dit moet als na-isolatie dienen. Huidige gevelopbouw is een ongeïsoleerde spouwmuur en door middel van de isolatie en de trespa gevelafwerking moet er gezorgd worden voor een beter binnenklimaat en warmteisolatie. Graag zou ik een prijs per m2 willen, voor het compleet leveren en aanbrengen van de isolatie en trespa-panelen. Het totale geveloppervlak zal 1086m2 bedragen. Als tweede zou ik graag de prijs willen hebben, met de meer/minderprijs voor het toepassen van isolatie met een dikte van 40/50/60/70/80/90/100/120/140mm.