Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuurmuur metselen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuurmuur metselen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuurmuur metselen

Schuurmuur metselen

De stenen berging heeft aan 1 zijde een houten muur, de overige wanden zijn gemetseld. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn om deze muur ook te metselen. De oppervlakte is ongeveer 7 m2. De woning heeft geen achterom en alles zal dus via de woning nar de schuur gebracht moeten worden.

Bovenrand schuurmuur opnieuw vast metselen

De bovenste rand bakstenen van onze schuur van c.a. 5 x 5 m is losgeraakt (gemiddeld 1 laag stenen) bij het verwijderen van de oude dakbedekking. Deze moeten nu weer vast gemetseld voordat de nieuwe dakbedekking geplaatst kan worden. Een kleine spoedklus dus. Graag reacties.

Halfsteens schuurmuur opmetselen

Metselwerk voor schuur. Totaal 60 m2 halfsteensmuur. Metselhoogte tot 275 cm. Volle voeg. Metselspecie en voegmateriaal door u te leveren. Rechthoekige schuur 5 meter x 3,6 meter x 2,75 meter hoog + aansluitende (doorlopend) muur 3,2 meter x 2,75 meter hoog. 1 deur in te metselen, verder geen ramen. Ik koop zelf de stenen Bruchrau, aan een kant een ruwe steen. Kalkzand 240 x 95 x 52 mm lxbxh.

Divers metsel- en voegwerk

Wij zijn op zoek naar een collegabedrijf voor het renoveren van een schoorsteen, het opnieuw voegen van een schuurmuur (7 m2) en het opnieuw metselen van 2 muren (totaal 14 m2). De werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd bij een rijtjeswoning in Badhoevedorp.

Schuurmuur metselen

Ongeveer 45 m/2 muur metselen ik zou graag hier een prijs indicatie van willen weten?

Nieuwe schuurmuur metselen

Ik ben op zoek naar een vakman om een nieuwe muur op te metselen inclusief het plaatsen van een deur, kozijn en schuurdeur. Het metselwerk van de schuur is ongeveer 6 meter lang met een hoek erin en ongeveer 2 meter hoog. Ik zou graag zelf willen meehelpen.

Nieuwe schuurmuur

Heb een schuurtje welke aan de voorkant is gescheurd en bij de deuropening bijna uit elkaar valt. Wil graag een nieuwe voorkant met nieuwe deur erin (huidig raam kan vervallen)zit ook een binnenmuur in dus kan ook geisoleerd worden, boegboorden voorkant vervangen door al gekochte trespa platen(nog wel op maat zagen). En metselen van de nieuwe gevel.