Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuur met spouwmuur metselen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuur met spouwmuur metselen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuur met spouwmuur metselen

Schuur met spouwmuur metselen

Metselen schuur van 5 x 3 x 2. 60 meter, met spouwmuur (exclusief garagedeur, loopdeur en twee kleine ramen). In totaal ongeveer 69 m2.

Schuur metselen

Schuur 3 x 2.50 meter inclusief fundering. Geen ramen met dubbele deur. Alles zo goedkoop mogelijk. Dus geen spouwmuur elektriciteit etc graag offerte incl btw totaalkosten

Opnieuw voegen van de schuur

Onze boerenschuur bestaat uit twee delen waarvan bij het oudste deel de voegen slecht zijn. De voegen verzanden en daarom willen we deze laten uithakken en opnieuw laten invoegen. De nokhoogte van de kopgevel is circa 7.50 meter en de gevel is 10 meter lang. Ook de lange gevel met grote deur en enkele ramen willen we ook laten doen. Deze is goothoogte 4 meter en 20 meter lang. Het gaat in totaal om circa 115 m2. Graag ontvangen wij een prijsindicatie voor het uithakken en opnieuw invoegen met een eenvoudige maar goede voeg. Het betreft een schuur uit de jaren 50, voorzien van een spouwmuur.

Loodslabben aanbrengen

Afgelopen november is een houten schuurtje koud tegen de zijgevel van ons huis geplaatst, over een lengte van 4,5 meter. Het voegwerk van de zijgevel is her en der wat matig. Bij regen zakt vocht door de zijgevel achter de schuur langs naar beneden, en komt zo in de schuur. Waar de schuur de muur raakt, ontstaan vochtplekken. De muur zelf is nat. Gevolg is dat het in de hele schuur erg vochtig is. Graag zien wij een loodslab aangebracht aan de bovenzijde van het dak, als fysieke barrière tegen het doorzakkende vocht. Tevens is de loodslab die is aangebracht tegen de schoorsteen gescheurd. Ook deze moet gerepareerd of vervangen worden. Ook dient het dak gecontroleerd te worden. Er zal een opening zijn waardoor er water in de spouwmuur terecht komt. Graag ontvang ik een offerte voor beide klussen. Er zijn foto's beschikbaar.

Raam in de gevel dicht metselen

In onze gezinswoning zit aan de kopse kant een klein raampje van ca. 50x100cm (BxH). Aan de binnenkant zit onze keuken met een gipswandje. De oude bewoners hebben nooit de moeite genomen om dit schuurraampje dicht te metselen alvorens ze de schuur tot keuken zouden verbouwen. Het is een doorn in het oog en we zouden dit heel graag voor een schappelijk prijsje willen laten dicht metselen. Foto's eventueel op aanvraag. Er zijn bakstenen beschikbaar die we hiervoor apart hebben gehouden, maar het is even de vraag of dit goed is voor het dicht metselen. Eventueel, mocht dit voor een interessante prijs zijn, meteen het meenemen van het isoleren van de spouwmuur. We hopen op reactie!

Stenen schuur metselen

Om een praktijk aan huis te kunnen houden zouden we een schuur in de tuin kunnen gebruiken die in de zomer en in de winter is te gebruiken. Om een idee te krijgen van de kosten zou ik graag een (ongeveer) prijs van u ontvangen voor het volgende: Stenen schuur bij ons achter in de tuin. Breedte 6 meter en diepte 3 meter. Plat dak en goede fundering. Graag een prijs indien we werken met een enkelsteens muur of een spouwmuur (graag 2 prijzen) Voorzien van 1 deur/kozijn in de standaard maat en een raam voor voldoende licht in de ruimte. Hoor graag van jullie waar we aan moeten denken zodat ik die kosten naast de kosten van een goede houten schuur kan leggen.