Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuur realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuur realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuur realiseren

Gevelrenovatie realiseren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft een eengezinswoning met op de zowel aan de voor als achtergevel houten horizontale sidings. De woning heeft een begane grond met twee etages. Op de begane grond aan de voorzijde zit tevens een schuur welke is voorzien van houten sidings. In totaal gaat het ongeveer om 15 vierkante meter betimmering. De eerste en tweede etage zal vermoedelijk met steiger moeten worden gedaan maar uiteraard weet ik niet hoe men het werk gedaan daar zijn jullie de specialisten in. Ik weet niet of er achter de panelen isolatie is aangebracht zo niet, wil ik dat meenemen. Graag wil ik weten of de betreffende aannemer gelijk het schilderwerk zoals bijv het kozijn op de tweede etage kan schilderen. Kortom een offerte voor: houten sidings verwijderen, kunststof sidings aanbrengen (wit) met houtnerf zoals de bestaande houten betimmering nu, isoleren en overig schilderwerk.

Schuur realiseren

Op het erf willen wij graag een schuur realiseren. De fundering zal van beton gaan worden, hiervoor ontvang ik graag een separate offerte voor. Hierna dienen er dubbele wanden gemetseld te worden. Er zal verder een punt dak geplaatst moeten worden met een vaste trap naar boven. De afmeting van de schuur zal ongeveer 3 bij 5 meter moeten worden en mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Stenen schuur bouwen aan bestaande woning

Ik wil de bouw van een stenen schuur aan bestaande woning realiseren. De buitenmaten zijn 370 x 445 cm. Twee kleuren stenen, antraciet en rood, brede deur aan voor- en achterzijde, plat dak. Boeidelen aansluitend op bestaande situatie. Er is al een omgevingsvergunning. Aansluiting water en elektra vanuit kruipruimte bestaande woning. Fundering op 3 à 4 buispalen.

Stenen schuren metselen

Het gaat om het bouwen van schuurtjes voor 10 tot 15 huishoudens. De huizen hebben allemaal een 30 meter lange tuin. Er zijn nooit schuren geweest. De woningcoöperatie heeft dit nooit kunnen realiseren en wil nu graag weten wat de kosten zijn. De schuur moet ongeveer 6 tot 8 m2, van steen gemetseld met een plat dak. Graag met elektra voorziening en een betonnen cementvloer. We willen graag een offerte voor enkel het leveren van materiaal.

Schuur metselen achter een nieuwbouwhuis

Ik wil een offerte aanvragen voor het metselen van een schuur achter een nog te realiseren nieuwbouw huis. Er moet een fundering gemaakt worden en het moet een schuur worden met spouw, met een buitenafmeting van ongeveer 3 x 3.5 meter. Afhankelijk van het verschil in de kosten wil kiezen voor een platdak of een pannendak. Stenen wil ik bestellen via het project, maar mogen in de offerte wel opgenomen worden om een goed beeld te krijgen van de totale kosten. Naar verwachting word de woning rond oktober 2017 opgeleverd. Hierna kan de bouw van de schuur gestart worden.

Achtermuur metselen voor uitbouw

We gaan aan de voorkant van onze woning een uitbouw realiseren tussen de bestaande voordeur en de stenen schuur die daar voor staat. Aan de voorkant komt een kunststof kozijn, maar de achterkant dient gemetseld te worden. Het gaat om een stuk van 2,20 meter breed en 2,50 meter hoog. De fundering hiervoor is al aanwezig. Graag zouden we hiervoor een offerte ontvangen. Dit zouden we eind september willen realiseren.

Schuurmuurtje metselen

Wij willen graag de bestaande houten wand van de schuur vervangen door steen. Stenen zijn aanwezig. Muurtje moet gefundeerd worden door een betonnen fundering met bewapening dragend op de bestaande fundering van het huis en de tuinmuur. Boven de deur moet het kozijn worden verlengd tot het dak en met hout of glas worden afgesloten, verlichting moet blijven bestaan. De aansluiting op het dak moet opnieuw aangebracht worden en het boeideel moet vervangen worden en worden geplaatst. Breedte +/- 3m10 -/- de breedte van de deur + kozijn. Hoogte +/- 2m55. Wij zoeken een metselaar/timmerman die in staat is om schoon metselwerk op te leveren en het kozijn plus dakaanheling voor ons te realiseren. Graag een vrijblijvende offerte.

Op ons terrein moet een afscheiding ...

Op ons terrein moet een afscheiding gemaakt worden dmv 6 palen (1.80 mtr, 4 stenen per laag) en een deel tussenmuur (even dik als paal). Bij de voordeur 1 paal en deel wand/muur voor te realiseren afdakje. Een schuurtje van +/- 2 bij 3 (binnenmuur doen we zelf), 6 palen voor te maken carport en 2 voor te maken serre en een deel muur voor uitbreiding van keuken. Totaal geschat 6500 stenen werk of te wel circa 90 m2 metselwerk. Omdat de palen allemaal dezelfde afmeting hebben kan hier snelheid voor gemaakt worden. Voor de schuur is de vergunning nog niet rond. Er kan wel gestart worden met de afscheiding. Svp offerte per 1000 stenen, m2 of uurtarief met geschat aantal uren.

Uitbouw haaks op de achtergevel ongeveer ...

Uitbouw haaks op de achtergevel ongeveer 5 meter lang 3 meter breed (eventueel betrekken van aansluitende schuur bij verbouwing) om kamer(s) en extra toilet te kunnen realiseren. Over vrijwel de hele lengte deuren en of ramen realiseren. Binnen bestaande bouw een niet dragende muur verplaatsen. Moet waarschijnlijk geheid worden. Buren zijn evt. hetzelfde plan. Week van 5 mei op vakantie, dus gelieve daarna contact.

Bestaande schuur en deel van de carport ...

Bestaande schuur en deel van de carport bij woonkamer, niet dragende geisoleerde binnemuur slopen, buitenmuur schuur slopen. aan het einde van carport de huidige schuur weer realiseren, grote houten schuurdeur (extra groot) opnieuw inmetselen in buiten muur, geisoeerde tussen muur opnieuw bouwen, Op huidige oprit carport overkoepeling, ijzeren palen 4x, stalen frame daarop kunstof boogdak, evt. benodigde vergunningen bij gemeente regelen, tegen muren van Buren geisoleerde binnenwanden deze evt. stukadoren, plafon bij spuiten, 1 glasblokkenwand bij keuken plaatsen, afwerken