Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuttingmuur metselen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuttingmuur metselen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuttingmuur metselen

Schuttingmuur met kozijn en deur metselen

Schutting van ongeveer 10 meter met een kozijn en deur.

Schuttingmuur metselen

Wat kost een schuttingmuur met een totale lengte van 45 strekkende meters. Hoogte: 10 meter lengte 1 meter hoog, 35 meter 1. 80 cm hoog. 1 hoek.

Schuttingmuur metselen

Na het verwijderen van de glazen schutting panelen het opmetselen van een schutting muur met kolommen. Onderste gedeelte huidige schutting bestaat al uit metselwerk (hoogte 90 cm). Gewenste totale hoogte schutting 2 m. Lengte van de schutting = 9,20 m. Breedte kolommen 30 cm.

Schuttingmuur metselen

Schuttingmuur van grofweg 3,5 meter lang en 2 meter hoog.

Schuttingmuur metselen

Wij hebben een oude schutting die we weg gaan halen en willen hier een nieuw muurtje laten metselen. Het gaat om ongeveer een muur van 3 meter lang en 2 meter hoog.

Schuttingmuur metselen

Metselen van een schuttingmuurtje van 13,5 meter met kolommen waar houten delen in moeten komen. Deze houten delen zijn al aanwezig. Locatie is redelijk bereikbaar.

Schuttingmuur metselen

Ik wil dat er een schuttingmuur gemetseld wordt in mijn tuin. Deze moet 3,7 meter uit het huis. Hij is 2 meter hoog maar er ligt nog geen fundering.

Schuttingmuur metselen in achtertuin

Buitenmuur 12 meter bij 180 hoog. Rechte muur van huis tot stenen schuur. Inclusief alle benodigdheden en fundering. Eventueel met 2 kolommen. Basis bakstenen. Er staat geen schutting op het moment.

Schuttingmuur metselen

Graag een offerte voor het metselen van een muur die dient als schutting. Met een glad gestucte afwerking, aan beide kanten. De afmeting is 6 meter lang en standaard hoogte van schutting, 180 cm. En 2 stukken van ongeveer 3 meter lang en dezelfde hoogte. De fundering maken en de muur metselen. Wat kost dat inclusief de materialen?

Schuttingmuur metselen

Wij willen een 32 meter lange schutting gaan plaatsen. De fundering hiervoor ga ik zelf storten. De vakman zal een muur moeten gaan metselen van 1 meter hoog met om de 2 meter een penant. De houten schuttingsdelen zal ik hierna zelf gaan plaatsen.