Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting muur metselen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting muur metselen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting muur metselen

Schutting muur metselen

Hallo ik wil graag de bestaande muur die in onze achtertuin met pilaren laten vernieuwen en veranderen, het is een hoekwoning in de hoek is een muur maar zeer slechte staat en op het lange stuk zit de poort 3 pilaren met daar tussen 2 hekwerken. Ik wil graag dat het een stuk netter wordt en ook in de hoek pilaren waar een houten schutting tussen past en de pilaren moeten hoger.ik zoek dus iemand die dit zo snel mogelijk wil doen en even langs Komt om van te voren een prijs af te spreken.

Gemetselde muur plaatsen en stucen

In onze tuin willen wij graag een gemetselde muur die dient als tuinafscheiding: Lengte: 12.8 meter Hoogte: reguliere schutting hoogte Afwerking: wit glad stucwerk (aan 1 zijde) Bij voorkeur in juni of juli 2020.

Muur verder dicht metselen

Een schutting bestaat nu voor een deel uit muur en een deel hout, hiervan zou ik graag de hout delen vervangen voor metselwerk. De houten stukken zijn 3 x 203 cm en 1 x 147 cm, hoogte 115 cm. Een pilaar heeft een paar breukjes, dit zou ik graag laten repareren. Het opmetselen zou via de straatkant moeten gebeuren (ik heb een hoekhuis), want aan de andere kant zit een strook bamboe, waardoor u er niet bij kunt. Alvast dank.

Tuinmuur metselen en de schuur vergroten (metselen)

Wij willen graag onze schuur uitbreiden van 331 x 242 x 220 cm naar 468 x 242 x 220 cm. Dak is al aanwezig loopt van onze schuur naar schuur buren. Dus betreft puur metselwerk. De kleine muur moet doorgebroken worden, daar zit ook deur in en deze zou in de nieuwe kleine muur geplaatst moeten worden. De lange muur moet dan verlengt worden. ik denk dat er alleen een eenvoudige fundering nodig zal zijn. Vergunning is niet nodig. Elektra enzovoort is ook niet nodig. Tevens willen wij metselwerk als afscheiding. Met een lengte 730 cm hoogte 200 cm. Voor de fundering is denk ik ook een simpele nodig. De muur wordt een steen breed. Op de eerste 1,5 meter staat al wat, daar kan de muur aan vast gemetseld worden tot aan de schuur. Nu staat er een schutting, deze verwijderen we zelf.

Metselen muur

Door de storm is de schutting van de tuin deels gesloopt. Ik wil een muur laten metselen, deze is ongeveer 7-8 meter lang en zal 1.80-2.00 meter hoog worden. Wat gaat dit ongeveer kosten (incl. materialen en uurloon)?

Voegwerk, metselwerk, schoorsteen renovatie en tuinmuur aanpakken

Beste lezer, Wij zijn op zoek naar een vakkundige en betaalbare vakman die bij ons 3 klussen wil klaren. 1. Aan de voorkant van het huis bovenop de muur bij het souterrain de bovenkant van de muur voegen (ongeveer 5 meter strekkende). 2. Schoorsteen op dak herstellen/repareren op 1 hoek missen wij een baksteen, schoorsteen 3/4 voegen, impregneren en bovenop de schoorsteen kappen/afdichting plaatsen/vervangen om vogels en nesten te voorkomen 3. Het muurtje tussen ons en de buren is verankerd met de huismuur. Echter is het muurtje de laatste jaren gaan verzakken met als gevolg dat dit muurtje steeds schuiner op de huismuur is komen te staan. Grote kier tussen de huismuur en de tuinmuur waardoor met langdurige regenval water de spouw insijpelt en beneden in het souterrain een vochtvlek achter laat. Tuinmuur repareren en verankeren, of vervangen door nieuwe metselmuur of schutting? En de huismuur bij de tuinmuur voegen en kieren dichten. Bent u die vakman die onze klussen kan klaren? Graag zien wij uw reactie tegemoet.

Cementeren van 2 buitenmuren

Goedemorgen, Ik zou graag een offerte willen voor het cementeren van 2 buiten muren in de tuin. Aan de rechterkant staat een stenen schutting/ stuk muur en aan de andere kant ongeveer het zelfde. De rechterkant is +/- 12 x 2 meter en de linkerkant 12 x 3 meter. Ik zou graag van jullie wat informatie willen wat de mogelijkheden zijn, ook ben ik aan het overwegen om de gehele achtergevel in een keer mee te laten doen. Ik kan na reactie wat foto's toe sturen en nog meer informatie wat jullie nodig hebben. Alvast bedankt en ik hoor graag van jullie.

Gemetselde tuinmuur realiseren

Ik zoek iemand die in mijn tuin een gemetselde tuinmuur zal kunnen maken. Lengte moet 18 meter worden en hoogte ongeveer 2 meter. Fundering zal nodig zijn, maar wat weet ik niet. We hadden een schutting staan, deze is omgewaaid door de storm, wij gaan deze mogelijk wel repareren, maar op het langere termijn wil ik een degelijke oplossing dat zoiets niet meer gebeurd. Vandaar de gemetselde muur. We hebben een achterom en het hoeft niet op heel kort termijn uitgevoerd te worden.

Tuinmuur metselen

Wij willen in plaats van een schutting een gemetselde muur in de tuin. De muur moet ongeveer 8-10 vierkante meter worden. Huidige situatie: Een stuk van de schutting staat er nog maar zal door ons zelf verwijderd worden en de ondergrond is zand.

Het isoleren van de buitenmuur van aanbouw

Het gaat om de buitenkant van een kleine aanbouw. Het betreft 1 muurtje van 1.85 x 2.45. 90% van de muur is baksteen en 10% is yton blok. De rest van de aanbouw is al gedaan op deze manier, dit muurtje heeft altijd achter de schutting van de buren gezeten. En die is nu weg. Nu kan ik eindelijk de muur isoleren. Ik heb een foto. Je kan er heel makkelijk bij ook.

Partners

Partners van Casius