Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuin gat laten boren en deel van draagmuur verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuin gat laten boren en deel van draagmuur verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuin gat laten boren en deel van draagmuur verwijderen

Gat in de borstwering van het balkon repareren

Onlangs is een gat in het metselwerk geconstateerd op het balkon, foto's daarvan zijn beschikbaar. Door het gat komen ook muizen naar buiten. Die huizen waarschijnlijk in de spouwmuur. In het verleden zijn reeds noodreparaties uitgevoerd. De dekbetonplaat is hiermee enigszins schuin op de spouwmuur komen te liggen. Van u wordt verwacht dat u de dekbetonplaat verwijdert, de stenen voor zover nodig verwijdert, het gat repareert en stenen en dekplaat weer terug plaatst. Verzoek: graag uw prijsopgave specificeren naar uurkosten en materiaalkosten. De totaalprijs dient te worden gegeven inclusief BTW. Graag aangeven wanneer u de werkzaamheden uit kan voeren.

Schuin gat laten boren en deel van draagmuur verwijderen

Ik wil een schuin gat boren van ongeveer 42 mm door een beton vloer door de buitenmuur. Dit is ter behoeve van een 40 mm afvoerbuis. Ik wil verder ook een gat uitgezaagd hebben voor een deur. Het gat moet ongeveer 210 bij 90 cm worden. Het gaat om een draagmuur, dus er moet een balk geplaatst worden. Verder doe ik zelf de afwerking. De vakman dient het puin af te voeren als het kan. Daar wil ik een aparte offerte voor.

Renovatie van de gevel

De 2 ramen boven de buitendeur wordt 1 groot raam. De latei zit er al in. De aannemer gaat het gat nog maken. Nu zoeken wij iemand die hierna het metselwerk wil herstellen/ aanpassen. Het gaat om de bakstenen die verticaal lopen boven het raam en de vensterbank bakstenen die schuin naar beneden. Ongeveer 2/3 is al goed en rest moet aangepast worden. Materiaal: (oude) bakstenen en voegmiddel is aanwezig. Afmeting raam 1.38 x 1.55 meter. Graag over een week of 2-3.

Doorvoer vergroten in een betonmuur

Ik heb in mijn keuken een doorvoer voor de wasemkap van 125mm, deze moet vergroot worden naar 160mm. Het gat zit op de begane grond van een hoekwoning uit 1985. De harde betonwand is 20 tot 25 cm dik exclusief spouw en halfsteens buitenmuur. Er ligt een parketvloer in de woning. De doorvoer is enigszins schuin geboord. Werkzaamheden in overleg op 17, 18 of 19 november. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Gat in de gevel maken

We willen graag een schuin gat door de muur/buitengevel laten boren voor een sleutel brieven bus. Het gat moet ongeveer een diameter van 8 cm krijgen om de koker in te kunnen monteren. Het gat moet vanaf de buitengevel schuin naar beneden en dan naar binnen gemaakt worden. Graag ontvang ik een offerte.

Schoorsteen volledig renoveren

Is het mogelijk een offerte te krijgen voor het renoveren van een schoorsteen? Hij zuigt nu water op waardoor ik lekkages krijg. De volgende werkzaamheden moeten (naar onze mening) uitgevoerd worden: - Schoorsteen schoonmaken en impregneren - Lood vervangen - Opnieuw voegen - Plaatsen van een mechanisch trekhoedje - Renoveren van de kanaal uitgangen ( nu is het gewoon een gat, niets tegen vogels e.d. ) De hoekwoning is uit 1964 met een normaal schuin dak. Het betreft de schoorsteen die ik deel met mijn buurman (totaal 6 kanalen). Bij een mooie offerte willen we waarschijnlijk ook de andere kant van het huis (onze eigen schoorsteen met 3 kanalen) renoveren. Alvast bedankt voor de moeite.