Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

2 schoorstenen verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 2 schoorstenen verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 2 schoorstenen verwijderen

2 schoorstenen renoveren

Het gaat om 2 schoorstenen, bouwjaar 1938. De buitenmantel van de schoorstenen verwijderen en opnieuw opmetselen. De schoorstenen afdekken met een plaat. Beide schoorstenen hebben maar aan 1 kant een functie. Dat wil zeggen dat er aan 1 kant van beide schoorstenen 5 gaten komen voor de afvoer.

2 schoorstenen verwijderen

Ik wil 2 schoorstenen verwijderen van mijn woning. Ze zijn in slechte staat en staan voor de sier op het dak er zijn geen rookkanalen in de woning. Hierna dient het dak gedicht te worden.

Schoorstenen voegen en impregneren

Ik wil graag de oude voegen van mijn schoorsteen laten verwijderen, opnieuw voegen en de schoorsteen laten impregneren. Het cementwerk is verouderd en hierdoor heb ik deze zomer een paar keer een kleine lekkage gehad in mijn huis. Het gaat om ongeveer 2 m2 denk ik.

Schoorsteen controleren en opvangen

De schoorstenen, 2 stuks, hebben wij op het dak laten verwijderen. Echter willen wij aan de binnenzijde het rookkanaal onder het dak laten controleren of dit op de juiste wijze wordt opgevangen. Wanneer dit niet het geval is dan zal dit opgelost moeten worden.

Schoorsteen verwijderen of voegen repareren

Ik wil graag een prijsindicatie voor het verwijderen of voegen van onze 2 schoorstenen. Ik heb in het bijgevoegde document 3 foto's toegevoegd.

Twee schoorstenen opmetselen of verwijderen

Op een tussenwoning uit de jaren '30 staan 2 schoorstenen. Deze dienen óf opnieuw opgemetseld te worden óf er kan 1 schoorsteen verwijderd worden en de andere opgemetseld. De schoorstenen zijn ongeveer 1 meter hoog en 60 cm breed. Er wordt er een samen met de buren gedeeld en deze gebruikt de schoorsteen voor de afvoer van de gaskachel.

Renovatie van een schoorsteen

Mijn schoorsteen heeft een aantal kapotte stenen en slecht voegwerk. Graag wil ik beide schoorstenen gerenoveerd hebben of een verwijderen en het dak dichtmaken. Graag even komen kijken naar hoe de situatie is.

Schoorstenen verwijderen van het dak

Het betreft het verwijderen van 2 gemetselde schoorstenen tot het dakvlak. De schoorsteen steekt ieder 3 meter boven het dakvlak uit. Dak vlak begint ongeveer op 3 meter hoogte. Het gaat alleen om het verwijderen van de schoorsteen, het dichten van het dak zullen wij zelf verzorgen.

Renovatie en verwijdering van schoorstenen

Wij wonen in een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1926 waarop 3 schoorstenen staan welke in slechte staat zijn. Er is één ongebruikte, niet gedeelde schoorsteen die verwijderd moet worden. De tweede schoorsteen is een gedeelde schoorsteen met de buren, die wij nog in gebruik hebben voor onze open haard. De schoorsteen is poreus en wij hebben vochtdoorslag op de zolder. Wij willen deze schoorsteen opnieuw laten voegen en het lood laten vervangen. De derde schoorsteen is een gedeelde schoorsteen met de buren die niet meer in gebruik is. Wij willen die laten beoordelen en zo nodig laten restaureren of verwijderen. Wij ontvangen graag een offerte.

Schoorsteen op schuin dak zetten

het gaat om standaard schoorstenen in hetzelfde metselwerk als mijn huis. Het gaat om een schuin dak. Ik wil graag twee schoorstenen laten repareren of helemaal verwijderen. Het gaat om gemetselde schoorstenen. Ik heb nu lekkage.

Partners

Partners van Casius