Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe schoorstenen metselen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe schoorstenen metselen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe schoorstenen metselen

Buitengevel metselen of bezetten met pleister

Ik wil graag een nieuwe steen voor de buitengevel of laten bezetten met pleisterwerk. Tevens de schoorstenen opnieuw metselen en de houten boeiborden aan de zijgevel vervangen door kunststof.

Twee nieuwe schoorstenen metselen

Graag ontvangen we een offerte voor het metselen van 2 nieuwe schoorstenen beide op de nok. Het huidige kanaal is in orde alleen het deel boven het dak dient vervangen te worden om te zorgen dat er geen water lekkage meer kan plaatsvinden. Er is 1 schoorsteen voor 1 kanaal en 1 schoorsteen voor 4 kanalen. De woning heeft 2 woonlagen.

Schoorstenen zonder rookkanaal opnieuw metselen

Er staan 2 schoorstenen op het dak die geen functie meer hebben. Ze moeten vernieuwd worden omdat de oude schoorstenen niet meer degelijk zijn.

Voeg- en metselwerk van schoorstenen repareren

Bij 2 schoorstenen voegwerk vernieuwen en enkele stenen op de rand metselen.

Schoorstenen slopen en metselen

2 hoge, gemetselde, schoorstenen op het dak van mijn huis wil ik laten vervangen. Ze mogen korter zijn dan nu. Op een van de twee wordt een speksteenkachel gestookt, dus ik wil ook het rookkanaal laten inspecteren en eventueel verbeteren. Het huis is gebouwd in 1923, waarschijnlijk is er daarna nooit iets aan de schoorstenen gedaan.

Schoorsteen langs het huis metselen

We willen een houtkachel in huis laten plaatsen. De woning is van 2000 en heeft geen rookkanalen, waardoor we het rookkanaal via de buitenmuur omhoog willen laten lopen. De hoogte is ongeveer 7 meter tot aan de nok. Omdat een gemetselde schoorsteen er mooier uitziet dan een RVS kanaal langs de gevel, wil ik graag weten wat de kosten zijn van het metselen van een schoorsteenkanaal. Bereikbaarheid is prima op eigen terrein tot 3 meter van de gevel. Naar boven toe lopen er geen ramenin de weg. Ik vraag we alleen af of je dit netjes kunt verwerken in de aansluiting met het dak, aangezien de schoorsteen boven de nok uit moet komen. Op de foto dient de schoorsteen links van het raam te worden gemetseld. Graag ontvang ik ook foto's van door u aangemetselde schoorstenen als referentie en beeldvorming.

Schoorstenen renoveren

Twee schoorstenen (bovenste deel) renoveren. Dwz gedeeltelijk metselen en voegen.

2 schoorstenen opnieuw metselen iclusief lood vervangen

Op het dak staan 6 schoorstenen waar de voegen vanuit barsten, dit is in 2007 hersteld maar helaas met slecht resultaat. Bij 2 bewoners zijn vocht/schimmel problemen in de slaapkamers en dit moet hoognodig aangepakt worden. Er is een vocht onderzoek geweest en conclusie ie dat het lood te kort is aangebracht. Graag zouden wij 2 van de 6 schoorstenen hersteld hebben en mogelijk de andere 4 later.

Nieuwe schoorsteen (mogelijk)

Beide schoorstenen op het huis zorgen voor lekkage, waarvan 1 gedeeld met de buren. Offerte gevraagd voor het afbreken, afvoeren van puin en opbouwen (metselen) van een nieuwe schoorsteen (mogelijk 2). Renovatie van 2e schoorsteen mogelijk ook een optie.

Opnieuw metselen van twee schoorstenen

De schoorstenen op ons dak en het dak van de buren dienen opnieuw gemetseld te worden. Graag een offerte. Gaat om twee schoorstenen opmetselen en 1 schoorsteen renoveren.