Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schoorsteenplaat vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schoorsteenplaat vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schoorsteenplaat vervangen

Schoorsteenplaat vervangen

Ik heb 2 schoorsteenplaten die ik wil laten vervangen. De schoorstenen zijn niet meer in gebruik. Ik wil graag geadviseerd worden of het volledig dichte platen kunnen zijn of dat we de pijpen open moeten houden met schoorsteenkapjes? Huis is 3 verdiepingen hoog en de schoorstenen staan op de nok van een dak met dakpannen (hoogte van +/- 12 meter). Aan 1 schoorsteen is het ook nodig om een deel van de loodslabben te herstellen.

Schoorsteenplaat vervangen

Ik wil de natuurstenen schoorsteen plaat vervangen. De huidige zit een scheur in en moet vervangen worden voor een Belgisch natuurstenen of chinees blauwstenen plaat van 104 cm bij 104 cm en 4 ,5 of 6 cm dik.

Schoorsteen renoveren en nokvorsten vastleggen

Graag ontvangen wij via de mail een offerte voor een volledige schoorsteenrenovatie (vervangen voegen, lood, schoorsteenplaat, impregneren) en het vastleggen van de nokvorsten in Flexim over de hele lengte (5,5 m)

Schoorsteenplaat met gres vervangen

Op onze woning staat een schoorsteen van 88 x 88 cm die is afgedekt met een betonnen schoorsteenplaat met wapening. Doordat er in het verleden een grote boomtak op is gevallen, is er een scheur in de plaat ontstaan. De scheur is al eens dicht gesmeerd, maar de plaat staat momenteel toch krom. Ik wil de plaat laten vervangen door een nieuwe plaat, die mag oversteken. De maat mag 100 x 100 cm zijn, de dikte 5 cm met een lekrand aan de overstek. Er moet ook een hoeksteen worden ingemetseld en ik wil de schoorsteen dan ook gelijk laten impregneren. Ik heb inmiddels informatie ingewonnen en weet dat de benodigde plaat een standaardmaat heeft, die goed leverbaar is. Bedrijven moeten wel gebruik maken van een hef-/hijswerktuig, omdat de plaat ruim 200 kilo weegt. De huidige plaat ligt vermoedelijk los van de binnenpijp en kan in delen worden verwijderd. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Schoorsteenplaat vervangen

Wij willen onze schoorsteenplaat vervangen daar er betonrot in zit. Onlangs is er een stuk(je) naar beneden komen vallen. De plaat is ongeveer 65 x 130 cm, (geschat). Het is een huis met twee verdiepingen en een vliering; de schoorsteen zit op ongeveer 7 a 8 meter. Wellicht zijn er meerdere in de buurt die de schoorsteenplaat willen vervangen, maar dat weet ik nog niet.

Schoorsteenplaat vervangen

Wij willen onze schoorsteenplaat vervangen daar er betonrot inzit. Vandaag zijn er allemaal stukken naar beneden komen vallen. Misschien is het ook nodig om de schoorsteen te voegen. De plaat is ongeveer 60 x 60 cm, geschat. Het is een huis met twee verdiepingen, de schoorsteen zit op ongeveer 9 a 10 meter. Mochten er meerdere in de buurt zijn die de schoorsteenplaat willen vervangen bijvoorbeeld 3 meer wat is dan de prijs.

Schoorsteenplaat vervangen

Vervangen van een schoorsteenplaat 120 x 95 cm met schoorsteenpotten. Schoorsteen op eengezinswoning met eerste en tweede verdieping en dan een zolder, schuin dak.