Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schoorsteen renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schoorsteen renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schoorsteen renoveren

Schoorsteenafdichting, loodslab vervangen en voegen herstellen

De loodslab afdichting naar het dak lekt. Graag offerte voor reparatie of vervanging. Ook voor opnieuw voegen schoorsteen. Schoorsteen bevindt zich op ca. 6 meter hoogte. Zie foto's

Lood schoorsteen vervangen en eventueel opnieuw voegen schoorsteen

Graag rondom de schoorsteen nieuw lood en evt nieuw invoegen van de hele schoorsteen. Vrijstaande woning

Voegen buitengevel herstellen en impregneren

De woning is 10 jaar geleden geheel gereinigd(gestraald) en voegen uitgehakt en opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Nu springen er diverse voegen (boven 1e verdieping) aan de achterzijde en zijkant uit. De achterzijde heeft een opp vlak van +/_ 15 m2 de zijkant opp is +/_ 27,5m2 met schoorsteen. De voorkant +/_ 15 m2 ziet er eigenlijk nog netjes uit. Mogelijk alleen licht reinigen en impregneren. Beneden ziet alles er nog netjes uit.

Voegwerk, metselwerk, schoorsteen renovatie en tuinmuur aanpakken

Beste lezer, Wij zijn op zoek naar een vakkundige en betaalbare vakman die bij ons 3 klussen wil klaren. 1. Aan de voorkant van het huis bovenop de muur bij het souterrain de bovenkant van de muur voegen (ongeveer 5 meter strekkende). 2. Schoorsteen op dak herstellen/repareren op 1 hoek missen wij een baksteen, schoorsteen 3/4 voegen, impregneren en bovenop de schoorsteen kappen/afdichting plaatsen/vervangen om vogels en nesten te voorkomen 3. Het muurtje tussen ons en de buren is verankerd met de huismuur. Echter is het muurtje de laatste jaren gaan verzakken met als gevolg dat dit muurtje steeds schuiner op de huismuur is komen te staan. Grote kier tussen de huismuur en de tuinmuur waardoor met langdurige regenval water de spouw insijpelt en beneden in het souterrain een vochtvlek achter laat. Tuinmuur repareren en verankeren, of vervangen door nieuwe metselmuur of schutting? En de huismuur bij de tuinmuur voegen en kieren dichten. Bent u die vakman die onze klussen kan klaren? Graag zien wij uw reactie tegemoet.

Schoorsteenrenovatie of reparatie

Ik wil mijn schoorsteen laten controleren en daarna renoveren na mogelijke lekkage. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.

Gat in buitengevel boren voor een afzuigkap en aansluiten

Ik zoek een partij die een gat kan boren in de gevel ten behoeve van een afzuigkap. Het gat moet een diameter van 150 mm hebben. De buitenmuur is van normale baksteen en binnenmuur kalkzand steen. Hoogte +- 2.20 m, bestaand tussenhuis. Het is de bedoeling dat de bestaande afvoer van de afzuigkap een rechtstreekse verbinding naar buiten krijgt. (De huidige afvoer gaat de schoorsteen in)=

Gevel bekleden met keralit

Zijgevel gedeeltelijk voorzien van Keralit. Het gaat hier om bekleding vanaf de eerste verdieping t/m de schoorsteen. Dit is over een lengte van 7,20 m en een maximale hoogte van 4,50 m. De schuinte van het dak is plus minus 30 graden. Onze keuze is "Keralit wit (91205/ral9016)". Zie foto voor de gevel

Spouwmuurvervuiling verwijderen

Ik wil mijn gevel laten isoleren, maar uit onderzoek is gebleken dat in een klein gedeelte van de spouwmuur (enkele meters) wat vervuiling zit. Dit moet verwijderd worden. Het gaat om ongeveer een stuk van 2-3 meter bij de schoorsteen in de buurt. Het stuk is langs de oprijlaan dus er zou wel prima gewerkt kunnen worden. Het isoleren hoeft niet meegenomen te worden in de offerte.

Schoorsteen voegen en spouwlood vervangen

Wij willen de schoorsteen van ons huis laten voegen en het spouwlood rondom laten vervangen.

Het schoonmaken en herstellen/impregneren van de gevel

Jaren 30 woning, vuil door roet van het verkeer. Ook herstellen/impregneren voegwerk schoorsteen. Het huis heeft 2 verdiepingen, 120 m2. Graag laat ik het schoonmaken via stoom.

Partners

Partners van Casius