Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schoorsteen renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schoorsteen renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schoorsteen renoveren

Schoorsteen renovatie

Er zit een scheur in onze schoorsteen dus deze moet gerenoveerd/gerepareerd worden. Ik denk dat de schoorsteen ongeveer 1.5 meter hoog is. Graag nodig ik u uit om te kijken wat er moet gebeuren om dit te herstellen.

Schoorsteen laten renoveren

Vochtvlekken aan binnenzijde schoorsteen. Vochtdoorslag aan westzijde. Voegen en/of zink vernieuwen.

Gevel van stolp reinigen en impregneren

Kleine stolpwoning (bouwjaar 1995) reinigen en impregneren: schoorsteen, dak en gevel Oppervlakte is tussen 50 en 100 m²

Schoorsteen: flexibele pijp plaatsen en afwerken

Flexibele kachelpijp door bestaand rookkanaal trekken. Huidig kanaal buiten (in de schoorsteen) is eternit pijp. Volgens schoorsteenveger mag dat niet meer geveegd worden. Oplossing is een nieuwe pijp er door heen trekken. Zie bijgevoegde tekening (bijlage) voor situatieschets en maten.

Schoorsteen nakijken en indien nodig renoveren

In onze (kleine) keuken hebben we een traditionele schouw met een afvoer. Die willen we gaan gebruiken als afvoer voor de afzuigkap (die we nog niet hebben). De vraag is (1) kunnen we de afvoer gebruiken? Is die veilig voor dit gebruik en, (2) zo neen: wat is daarvoor nodig tegen welke kosten? Op basis daarvan besluiten we vervolgens of we een ons een afzuigkap kunnen veroorloven,

Dekplaat op de schoorsteen vervangen

Ik wil graag mijn twee schoorstenen laten bewerken. Er zitten nu twee stalen sierkappen op. Ik zou heel graag een moderne uitstraling ervan willen maken. De schoorstenen zijn er als prefab opgezet. Je ziet op de gemetselde stenen een betonplaat liggen. Als het mogelijk is dan zou ik die ook willen laten vervangen. Als niet, dan wil ik in ieder geval 4 van die hoekstenen laten plaatsen. Met daarop weer een mooie platte plaat. Wel allemaal van natuursteen. Ook gelijk met gaas dicht zetten zodat er geen nesten gaan kolenmijn de toekomst. Is dat mogelijk ? Als u contact opneemt wil ik wel graag referenties en zeker weten dat het goed gebeurt.

Schoorsteen met glijmortel behandelen

De debbulwandige rookgasafvoer pijp van de HR ketel dient vervangen te worden. Het rookkanaal waar deze doorheen loopt zou eerst gecoat moeten worden volgens de CV-monteur daar deze mogelijk asbeshoudend is. Graag zou ik hiervan de kosten weten. De lengte van de rookgaskanaal is ongeveer 10 meter

Schoorsteen reinigen en impregneren

Het betreft een schoorsteen met een oppervlakte tussen de 10 m2 en 20 m2. De schoorsteen moet schoon gemaakt worden en geinpregneerd. Steiger is aanwezig.

Schoorsteen renovatie en voegen woning(en)

Schoorsteen renovatie 2 stuks (1 huis) inclusief lood vervangen. Daarnaast zijn enkele buren geïnteresseerd in het voegen van de woning Voor een van de buren betreft het de gehele woning.

Schoorsteenrenovatie

We willen met meerdere mensen uit de straat de schoorsteen laten renoveren. Het gaat om ongeveer 7 schoorstenen van huizen in eenzelfde straat. Afmeting van de schoorstenen zijn 70 cm hoog en 75 cm breed. Op de derde etage op een schuin dak zijn deze schoorstenen gelegen. De werkzaamheden bestaan uit voegen, uitfrezen, reinigen 90 graden (buitenkant), opnieuw voegen, lood vervangen (indien nodig), de bovenkant aansmeren en impregneren.

Partners

Partners van Casius