Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schoorsteen waterdicht maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schoorsteen waterdicht maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schoorsteen waterdicht maken

Schoorsteen waterdicht maken

We hebben last van lekkage bij de nok van ons huis. Er zit een schoorsteen op de plek van de lekkage, die niet meer in gebruik is. We vermoeden dat de lekkage daar vandaan komt. Graag zouden we de schoorsteen helemaal afdichten (met wat nodig is afdekplaat? Voegen? Nieuw lood? ) of mogelijk verwijderen en het dak op die plaats goed waterdicht maken.

Schoorsteen aan bovenkant afsluiten en waterdicht maken

Wij hebben een oud huis, bouwjaar 1928 met 3 schoorstenen die niet meer gebruikt worden. Deze wil ik graag laten afdichten zodat er geen water meer in kan komen. De nokhoogte is circa 9 meter, op de zolderverdieping.

Schoorsteen renoveren

Er moet een schoorsteen opnieuw gevoegd en nieuwe loodlappen en de bovenkant van de schoorsteen moet waterdicht worden gemaakt. En kunt u eventueel op de bestaande rookkanalen een nieuwe dakafvoer toevoegen?

Schoorsteen afdichten aan de bovenkant

Wij hebben een tweetal schoorstenen op onze woning die beide niet meer in gebruik zijn. Weg halen is nu gene optie, wel wil ik ze graag beide waterdicht hebben zodat er geen water in de woning komt via de schoorsteen.

Schoorsteen aan bovenkant afsluiten en waterdicht maken

Graag willen wij een ongebruikte schoorsteen laten afsluiten, of in ieder geval er voor laten zorgen dat het niet meer naar binnen lekt. Het plaatsen van een kapje, of misschien zelfs het helemaal verwijderen van de schoorsteen, zou ook prima zijn. Zie bijgaande foto om een idee te krijgen van de plek en omvang van de betreffende schoorsteen. Alvast dank voor de reacties!

Schoorsteen repareren of verwijderen

Graag vragen wij uw advies over onze schoorsteen. Wij overdenken 3 opties: 1. Het weer waterdicht maken van de schoorsteen en verder de situatie ongewijzigd te laten. 2. De open haard in de woonkamer te vervangen door een gesloten houtkachel. De schoorsteen zal dan daarop aangepast moeten worden: dragende constructie voor de schoorsteen. 3. Het verwijderen van de hele schoorsteen en alleen een pijp te laten plaatsen voor de houtkachel. Graag ontvang ik een offerte voor de 3 opties.

Schoorsteen afsluiten en waterdicht maken

De schoorsteen wordt niet gebruikt en is in de woonkamer ook al weggehaald. Echter doordat de bovenkant op het dak niet afgedicht is komt hier nog vocht/water binnen. Dit moet vakkundig worden afgesloten. Op de tweede verdieping, de zolderverdieping. De schoorsteen steekt circa twee meter uit het dak.

Schoorsteen op het dak renoveren

Ik wil graag de schoorsteen op het dak laten renoveren. De stenen laten los. De schoorsteen zal niet groter zijn dan 35 bij 35 cm. Ook dient er een loodsslab geplaatst te worden om de schoorsteen waterdicht te maken. Wij kwamen er achter toen we een houtkachel wilden plaatsen.

Metselwerk aan de schoorsteen waterdicht maken

Het lekt vanuit de schoorsteen. De schoorsteen was bekeken door een loodgieter, die zei dat het metselwerk niet meer waterdicht is. Het dak is een schuin dak (zie foto). Graag in de offerte vermelden of u garantie biedt op de werkzaamheden (dat betekent, als de schoorsteen nog lekt na de werkzaamheden of u zonder extra kosten het komt repareren) en hoe lang de garantie geldt.

Schoorsteen waterdicht maken

Ik heb (had) een open haard, die inmiddels verwijderd is. De schoorsteen is nog intact, maar wordt dus niet meer gebruikt. Deze moet waterdicht gemaakt worden. Hoogte ongeveer 10 meter.

Partners

Partners van Casius