Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schoorsteen voegen impregneren en lood nakijken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schoorsteen voegen impregneren en lood nakijken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schoorsteen voegen impregneren en lood nakijken

Schoorsteen voegen en impregneren

Onze schoorsteen moet wegens slecht onderhoud opnieuw gevoegd worden en daarna geïmpregneerd. Het betreft een twee onder een kap woning. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Opnieuw voegen en schoorsteen repareren

Bij de bouwkundige keuring van ons nieuw aangekochte pand werd vermeld dat de voegen vernieuwd moeten worden en de schoorsteen gerepareerd. Graag een indicatie van de kosten. Gaat om ongeveer 140-150 m2.

Schoorsteen voegen, impregneren en lood nakijken

De voegen zitten zodanig los dat het met hevige storm naar binnen sijpelt. We zouden graag de complete schoorsteen gerenoveerd hebben (de voegen dus). Graag ontvangen we hiervoor een offerte.

Schoorsteen opknappen

De schoorsteen in ons jaren '30 huis heeft naar ons idee een opknapbeurt nodig. Mogelijk moet de binnenpijp vervangen worden en is het nodig om het gedeelte van de schoorsteen op het dak opnieuw te voegen. Kunt u mij een vrijblijvende offerte toesturen van de verwachte kosten?

Schoorsteen op plat dak renoveren

Ik wil de schoorsteen van mijn woning met plat dak repareren. De voegen moeten eruitgehaald worden en er moet nieuwe voeg geplaatst worden. De schoorsteenkanalen en schouw zijn al weggehaald, maar af en toe druppelt het door bij regen. Er is waarschijnlijk een lekkage bij de schoorsteen.

Schoorsteen renoveren

Onze schoorsteen heeft wat schade. Bij de buurman mist sowieso 2 loodloketten. Het is een mandelige schoorsteen samen met de buren. De schoorsteen is bijna 29 jaar oud. De loodloketten, 12 stuks, en het voetlood zouden vervangen moeten worden. Daarnaast dient de oude voegen verwijderd te worden en opnieuw geplaatst.

Schoorsteen impregneren en opnieuw voegen

De schoorsteen heeft een aantal nieuwe voegen nodig. Schoorsteen moet opnieuw geimpregneerd worden. Tevens moet de bovenplaat opnieuw aangesmeerd worden. Controle/vervangen lood. Het huis is gebouwd in 1987. Plaats Uithoorn. Graag een kostenindicatie en eventueel meerwerk aangeven.

Schoorsteen renoveren

Schoorsteen lekt Is aan renovatie toe Veel voegen zijn geheel weg Etc

Voegwerk schoorsteen vervangen

Het betreft het opnieuw voegen van een schoorsteen. De oude voegen dienen te worden verwijderd en daarna opnieuw gevoegd. De schoorsteen is ongeveer 80 cm hoog en 1 meter breed. Via de zijkant kan de schoorsteen goed bereikt worden.

Schoorsteen voegen in impregneren

Ik wil graag mijn schoorsteen laten voegen en impregneren.