Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schoorsteen opnieuw opmetselen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schoorsteen opnieuw opmetselen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schoorsteen opnieuw opmetselen

Schoorsteen opnieuw opmetselen

Stenen van de schoorsteen opnieuw metselen, hier zitten scheuren in. Het gaat om een jaren '30 rijtjes tussenwoning met 3 woonlagen.

Schoorsteen renoveren

De klant wil zijn schoorsteen vanaf onder de pan opnieuw laten opmetselen en indien mogelijk een rvs-pijp van 160 millimeter (flexibel) laten aanbrengen. (Er zit op ongeveer 5 meter in kanaal wat bovenin een verspringing en is dus niet recht)

Gemetselde schoorsteen vervangen

Wij wonen in een hoekwoning en hebben op de nok van ons pannendak een oude schoorsteen staan die aan vervanging toe is. We laten de oude schoorsteen graag verwijderen en een nieuwe opmetselen. We willen de klus hier laten opmeten en ontvangen daarna graag uw offerte. Er is geen haast met de klus, er is geen lekkage.

Schoorsteen opnieuw opmetselen

Wat zijn de kosten om een schoorsteen opnieuw op te metselen en nieuw lood aan te brengen. ( afbreken kop en opnieuw opmetselen en niew lood aanbrengen, eventueel met betere bakstenen aangezien sommige gescheurd zijn. ( zeg maar komplete nieuwe schoorsteenkop. Foto kan ik binnekort maken. Email geen telefoon.

Schoorsteen opmetselen

In het verleden is mijn schoorsteen waarschijnlijk deels gesloopt. Er is door mij een nieuw rookkanaal aangelegd. Nu blijkt dat mijn buren last hebben van de rook, omdat de schoorsteen te laag is. Dit wil ik opgelost hebben door het opmetselen van de schoorsteen. Er zal ongeveer 80 cm opgemetseld moeten worden.

Rookkanaal wegbreken en opnieuw opmetselen

Ons rookkanaal lekt op zolder. Op de eerste verdieping is er geen originele schoorsteen meer, daar zit dubbelwandige pijp. Maar vanaf de vloer van de zolder tot de nok, iets minder dan 4 meter hoog, loopt nog de oude gemetselde schoorsteen. Die is slecht van binnen en willen we weggebroken en opnieuw opgemetseld hebben want helaas is de binnendiameter van het bestaande kanaal 14 cm en daar kan dus geen 15 cm flexibele buis doorheen. Dus: wegbreken schoorsteen van vloer tot aan nok, het stuk schoorsteen op het dak is wel goed, en dan weer opnieuw opmetselen en aan laten sluiten op bestaande schoorsteen.

Schoorsteen opmetselen

Het betreft het opnieuw opmetselen van een schoorsteen, bovenzijde boven daknok, inclusief loodwerk. Er zullen hoogst waarschijnlijk nieuwe stenen gebruikt moeten worden. De hoogte van de schoorsteen is ongeveer 60 cm.

Schoorsteen weer opmetselen

We hebben de bestaande gemetselde schoorsteen verwijderd omdat deze niet stabiel was en we momenteel het dak renoveren. Vanwege de nieuw aan te brengen loodslab was dat de beste optie. De schoorsteen is tot net onder het dakbeschot verwijderd. Graag zou ik willen weten wat de kosten bij benadering zijn om de schoorsteen weer op te metselen. Betreft ongeveer 150 stenen. 6 Per laag. We staan nu voor de keuze om de schoorsteen nu meteen opnieuw op te metselen of even te wachten tot het dak af is om het dan achteraf te doen. Ik hoor het graag.

Schoorsteen met rookkanaal opmetselen

Ik woon sinds enige tijd in een twee-onder-een-kapwoning waar door de vorige bewoners de gemetselde schoorsteen van het dak is verwijderd. Het rookkanaal is nog wel aanwezig op de zolderverdieping daaronder. Ik wil de schoorsteen weer laten opmetselen en het rookkanaal daarin laten aansluiten op het bestaande kanaal. Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang daarna uw offerte.

Schoorsteen renoveren en opnieuw opmetselen

Ik wil mijn dubbele schoorsteen laten vervangen en van de andere enkele schoorsteen moet het lood worden nagekeken en eventueel vervangen worden. Ook wil ik deze schoorsteen graag opnieuw gevoegd hebben.

Partners

Partners van Casius