Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schoorsteen opknappen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schoorsteen opknappen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schoorsteen opknappen

Gevel reinigen en schilderen

Wij willen graag onze voor- en achtergevel laten reinigen, en het liggend houtwerk opknappen. Het betreft een drie etage tellend rijtjespand in Amsterdam oud West. Tevens 1 hellende schoorsteen vervangen. De gevel is 4 bij 8 meter ongeveer.

Schoorsteen renoveren

Ik ben een monumentenpand aan het opknappen, waar aan de schoorsteen aan de buitenzijde ( 5,5 meter hoogte) lekkage verholpen moet worden en waarschijnlijk aan de binnenzijde een coating of nieuwe pijp aanbracht dient te worden. Het gaat om een dubbel kanaals pijp vanaf de 1e verdieping naar boven.

Schoorsteen opknappen

De schoorsteen in ons jaren '30 huis heeft naar ons idee een opknapbeurt nodig. Mogelijk moet de binnenpijp vervangen worden en is het nodig om het gedeelte van de schoorsteen op het dak opnieuw te voegen. Kunt u mij een vrijblijvende offerte toesturen van de verwachte kosten?

Schoorsteenrenovatie: schoorsteen opknappen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het renoveren van onze schoorsteen. De schoorsteen wordt niet gebruikt en geeft ook nog geen lekkage. Wel zijn de voegen gebarsten. Deze moeten of opnieuw worden ingevoegd of de bovenste halve meter moet opnieuw worden opgemetseld. Ook moet het lood gelijk worden vervangen. Ik denk dat het handiger dat u ter plekke de situatie bekijkt om een duidelijk beeld te krijgen.

Schoorsteen opknappen

Ik wil graag de schoorsteen op mijn dak laten opknappen. De voegen en het metselwerk moet even opgefrist worden.

Schoorsteen opknappen

Het betreft het renoveren van een gezamenlijke schoorsteen. Deze is in omvang 1 m2 en 35 jaar oud. De voegen zullen vervangen moeten worden. Daarnaast dient er ongeveer 9 meter nokvorst gecontroleerd te worden. Hierna dient bepaald te worden of de nokvorsten vervangen moeten worden of vastgezet. De nokhoogte is 11.70 meter.

Schoorsteen renoveren en impregneren

Op de nok van het dak van mijn rijtjeswoning staat een gedeelde schoorsteen met de buren. De buurman heeft zijn deel al eens laten opknappen, maar ik wil dat nu ook laten doen. Het voegwerk is slecht, er zitten ook enkele stenen los. Verder moeten de loodslabben vervangen worden. Ik wil de schoorsteen ook laten impregneren. Ik nodig bedrijven graag uit om de schoorsteen te beoordelen en een prijsindicatie voor de werkzaamheden te maken.

Schoorsteen laten opknappen

Graag ontvang ik een indicatie voor de renovatie van 6 a 7 schoorstenen. De woningen zijn in de jaren '60 gebouwd en vertonen lekkage en dienen te worden gerepareerd. Kunt u een algemene indicatie geven wat de kosten zijn hiervoor?

Schoorsteen opknappen

Schoorsteen. asbest schoorsteenpijp verwijderen rookkannal en schoorsteen op dak