Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe schoorsteen metselen voor open haard in stolpboerderij? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe schoorsteen metselen voor open haard in stolpboerderij. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe schoorsteen metselen voor open haard in stolpboerderij

Schoorsteen metselen op wolfseinde kap

Wij willen een schoorsteen laten metselen in het wolfseinde van de kap. Grootte ongeveer 60 x 60 x 80, l x b x h. De schoorsteen zal worden gebruikt voor een houtkachel.

Schoorsteen metselen

Ik wil graag een prijsindicatie voor het metselen van een schoorsteen aan de kopgevel van mijn woning, ca 14 m hoog. Het betreft een schoorsteen voor een standaard rookkanaal van een open haard, dubbelwandig.

Nieuwe schoorsteen metselen

De huidige schoorsteen is niet meer goed, lekt en is oud. Deze dient daarom te vervangen worden / opnieuw gemetseld te worden. Het betreft een tussenwoning met een plat dak waarbij in het midden het dak licht hellend is. Er is een bouwkundig rapport aanwezig.

Nieuwe schoorsteen metselen voor open haard in stolpboerderij

Nieuwe schoorsteen metselen voor open haard voor stolpboerderij. De oude schoorsteen is verwijderd en er moet een volledig nieuwe opgemetseld worden met een open haard welke aan 2 zijden te gebruiken is, een doorkijk open haard dus.

Schoorsteen verwijderen en opnieuw metselen

De bestaande schoorsteen dient te worden verwijderd en hierna opnieuw opgemetseld. De hoogte zal ongeveer 3 meter zijn. Het puin dient te worden afgevoerd.

Schoorsteen metselen

Aan de binnenzijde van de schoorsteen in de keuken zijn er een aantal stenen verwijderd na het stuken van de keukenmuur. Het gaat om stuk of 20 vuurvaste bakstenen die op een stoeptegel rusten. We wilden de tegel eruit halen maar dat kan helaas niet. Het betreft een oudbouw uit 1930.

Schoorsteen opnieuw op laten metselen

Ik denk dat de schoorsteen van ongeveer 1 meter hoog opnieuw moet worden opgemetseld. We hebben lekkage op onze nieuwe slaapkamer wanneer het regent. Dit is zichtbaar op het gestuukte rookkanaal ten hoogte van het plafond. Diverse stenen zijn gescheurd van de schoorsteen.

Complete renovatie van de schoorsteen

Opnieuw invoegen. Lood 5 cm in slijpen en lood vervangen Bovenste gedeelte, plus minus 0,5 meter, opnieuw op metselen. Eventueel schoorsteen 0,5 meter ophogen.

Schoorsteen metselen

De schoorsteen is in slechte staat en die willen we opnieuw laten metselen. Hij is ongeveer 1.50 meter hoog en er zullen eventueel nieuwe stenen voor gebruik moeten worden. De schoorsteen wordt gebruik voor een open haard.

Flexibele pijp aanbrengen en schoorsteen hermetselen

Wij hebben een enkelsteens schoorsteen op het dak. Vanaf het dakbeschot stond hij echter los. Het deel vanaf het dakbeschot heb ik dan ook inmiddels tijdens het renoveren van het dak verwijderd. Zie foto. Graag wil ik in ieder geval een dubbele pijp in de schoorsteen laten zakken tot op de begane grond om de houtkachel vervolgens op een verantwoorde manier weer aan te sluiten. Graag zou ik een offerte ontvangen voor het aanbrengen van een binnenpijp die vervolgens ook tot 1,5 meter uit het dak steekt (hoogste hoogte schoorsteen wordt dan ongeveer 6,5 meter) en aanvullend hetzelfde waarbij ook een nieuwe binnenpijp wordt geplaatst maar dat de oude schoorsteen ook vanaf het dakbeschot weer opnieuw wordt opgemetseld. Voor het metselen zijn ongeveer 150 stenen nodig. Iedere laag bestaat uit 6 stenen. Ik hoop dat ik voldoende informatie heb gegeven.