Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schoorsteen geheel renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schoorsteen geheel renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schoorsteen geheel renoveren

Ongebruikte schoorsteen afsluiten of verwijderen

In verband met een doorslag lekkage in een nooit gebruikte bakstenen schoorsteen waar in de verloop (het huis in) een scheur zit, (volgens bouwtechnisch rapport). Wij zoeken een oplossing: af laten sluiten (aparte maat schoorsteen) of misschien zelfs het verwijderen van de schoorsteen. Schoorsteen is geïmpregneerd en goed gevoegd, maar er komt regenwater binnen van boven, verloop onderzijde is geheel afgesloten bevat vocht plekken.

Renoveren van de schoorsteen

Graag zouden wij onze schoorsteen opnieuw laten voegen, het lood vervangen (waar nodig) en het geheel laten impregneren. De woning telt 3 woonlagen. Graag ontvang ik een vrijblijvende prijsopgave.

Schoorsteen geheel renoveren

Onze schoorsteen moet geheel gerenoveerd worden ivm lekkage op de zolder.

Schoorsteen renoveren

Een jaar of 4-5 geleden hebben we onze schoorsteen op nieuwe laten voegen. Dat is slecht gebeurd. We hebben last van lekkage en vocht. De schoorsteen moet geheel gerenoveerd worden, nieuw plateau aanbrengen nieuwe loodslabben aanbrengen, impregneren en voegen uitfrezen en opnieuw invoegen. Uitvoering werkzaamheden: Graag op zo kort mogelijke termijn.

Lood vernieuwen of schoorsteen verwijderen

Ik wil graag een indicatie voor het volgende: Het lood rondom de schoorsteen van mijn huis dient te worden vervangen. De schoorsteen is in gebruik en word gedeeld met de buren. Ik wil ook graag een offerte voor het in zijn geheel verwijderen van een schoorsteen, alleen het gedeelte wat op het dak zit, en er zal een nieuwe doorvoer gemaakt moeten worden voor een afzuigkap tevens zal de vrijgekomen ruimte opnieuw bedekt moeten worden met dakpannen. Afvoer van het afval wordt door ons zelf gedaan. De werkplek is goed bereikbaar

Schoorsteen renoveren

Schoorsteen lekt Is aan renovatie toe Veel voegen zijn geheel weg Etc

Schoorsteen aan de bovenzijde repareren

Bovenzijde van de schoorsteen is een gemetselde kap. Deze is geheel vergaan met als gevolg vocht in de schoorsteen. Ik zou er graag een kunstof kap op hebben

Schoorsteen volledig wegslopen

Wij hebben op onze vrijstaande woning een grote gemetselde schoorsteen staan. Wij willen deze schoorsteen graag geheel laten verwijderen en afvoeren en het dak laten dichten, zodat er zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Binnenshuis gaat het om een stuk van ongeveer 2 meter hoog, 60 cm diep en 140 cm breed. Op het dak gaat het om een lengte van ongeveer 4 meter, 1 meter breed en ongeveer 80 cm diep. We laten de schoorsteen graag even beoordelen en bespreken dan uw plan van aanpak. We willen deze klus in maart of april laten verzorgen en ontvangen graag uw gespecificeerde offerte.

Schoorsteen renoveren

Schoorsteen word slecht. Geheel vernieuwen. Of alleen voegen en nieuw lood.

Slopen van een schoorsteen, rookkanaal en schouw

Wij hebben interesse in een koopwoning waar wij een bod op hebben gedaan. Echter zit er tussen de woonkamer en keuken een openhaard en rookkanaal dat we weg zouden willen hebben. Het rookkanaal dient op de begane grond, eerste etage en tweede etage verwijderd te worden inclusief de schoorsteen op het dak. Daarna dient het geheel te worden afgewerkt.