Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schoorsteen dicht maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schoorsteen dicht maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schoorsteen dicht maken

Dekplaat op de schoorsteen vervangen

Ik wil graag mijn twee schoorstenen laten bewerken. Er zitten nu twee stalen sierkappen op. Ik zou heel graag een moderne uitstraling ervan willen maken. De schoorstenen zijn er als prefab opgezet. Je ziet op de gemetselde stenen een betonplaat liggen. Als het mogelijk is dan zou ik die ook willen laten vervangen. Als niet, dan wil ik in ieder geval 4 van die hoekstenen laten plaatsen. Met daarop weer een mooie platte plaat. Wel allemaal van natuursteen. Ook gelijk met gaas dicht zetten zodat er geen nesten gaan kolenmijn de toekomst. Is dat mogelijk ? Als u contact opneemt wil ik wel graag referenties en zeker weten dat het goed gebeurt.

Schoorsteen dicht maken

We hebben een ongebruikte schoorsteen waar vroeger een open haard op uit kwam. Deze moet vakkundig afgesloten worden en waterdicht gemaakt worden, zodat er geen water door naar binnen kan lopen.

Gat in de schoorsteen maken en weer dicht metselen

De schoorsteenveger gaf aan dat er stenen in het kanaal liggen, waardoor er geen afvoer voor de houtkachel doorheen kan. Daardoor moet er een gat in de schouw worden gemaakt, stenen verwijderd en weer dicht worden gemetseld. Zijn dat ook werkzaamheden die u verricht?

Metselwerk uitvoeren

I am looking for a good bricklayer to cement my new windows, possibly impregnate the chimney and also check to see whether any repair is needed to the front wall. Would you be interested? The house is in Den Haag. In mijn woning uit 1869 zijn nieuwe kozijnen geplaatst. Rondom zijn er openingen zichtbaar die ik graag op de juiste wijze wil laten dicht maken. Verder wil ik de schoorsteen en de wanden aan de binnenzijde laten controleren en daar waar nodig laten repareren. Sommige stenen zijn slecht en brokkelen af.

Schoorsteen vernieuwen

Onze schoorsteen op het dak mist stenen en heeft een scheur, dus moet wellicht helemaal weggehaald worden en opnieuw opgebouwd. Ook het rookkanaal zit dicht met waarschijnlijk een vogelnest. Betreft een huis met 2 verdiepingen. Hoogwerker van 8 meter zal waarschijnlijk te kort zijn.

Schoorsteen dichtzetten

We hebben eigenlijk alleen een vraag. En we hopen dat u onze vraag kan beantwoorden. We zijn momenteel aan het klussen. We hebben de huidige schouw in de woning gesloopt en tot op zolder weg gehaald. Daar hebben we hem ondersteunt en afgetimmerd. Elke wand dus ook waar de schouw heeft gezeten heeft als afwerking stucwerk. We hebben een rvs afdekkap voor de schoorsteen (zoals in de bijlage), maar mag je de schoorsteen helemaal dichtzetten of moet er in de onderste plaat nog gaatjes voor het ademen? Op sommige sites lees ik als je hem echt helemaal dicht zet dat de de warmte en de kans dat er nog vocht in zit roet doorslag kan stimuleren. De wanden zijn inmiddels als 3 maanden gestuct, we zijn er met isolatieverf opgegaan dus het roet komt er tot nu toe nog niet doorheen.

Lekkage en doorslaand vocht repareren

Lekkage schoorsteen en doorslaand vocht repareren: - opsporen en verhelpen lekkage bij de schoorsteen (de schoorsteen mag eventueel dicht gemaakt worden) - verhelpen doorslaan vocht bij een halfsteens muur van de dakkapel De schoorsteen staat op de zijkant van het dak op de tweede verdieping. De bereikbaarheid is goed. De dakkapel zit aan dezelfde kant van het dak.

Schoorsteen verwijderen van het dak

De schoorsteen op het dak is slecht en moet worden verwijderd. Het betreft initieel het stuk welke uit het dak steekt, opdat we het dak gewoon dicht kunnen maken. Het rookkanaal moet aangepast worden. Doen jullie dit ook? Tevens afvoeren alle materialen en dichtzetten gat.

Schoorsteenplaat met gres vervangen

Op onze woning staat een schoorsteen van 88 x 88 cm die is afgedekt met een betonnen schoorsteenplaat met wapening. Doordat er in het verleden een grote boomtak op is gevallen, is er een scheur in de plaat ontstaan. De scheur is al eens dicht gesmeerd, maar de plaat staat momenteel toch krom. Ik wil de plaat laten vervangen door een nieuwe plaat, die mag oversteken. De maat mag 100 x 100 cm zijn, de dikte 5 cm met een lekrand aan de overstek. Er moet ook een hoeksteen worden ingemetseld en ik wil de schoorsteen dan ook gelijk laten impregneren. Ik heb inmiddels informatie ingewonnen en weet dat de benodigde plaat een standaardmaat heeft, die goed leverbaar is. Bedrijven moeten wel gebruik maken van een hef-/hijswerktuig, omdat de plaat ruim 200 kilo weegt. De huidige plaat ligt vermoedelijk los van de binnenpijp en kan in delen worden verwijderd. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Schoorsteen dichtmetselen

Ik wil graag mijn schoorsteen laten dichtmetselen, omdat ik hier geen gebruik meer van maak. De schoorsteen is ongeveer 1 meter bij 2 meter groot. Ik wil de bovenkant, op het dak dicht laten metselen. Betreft een rijtjeshuis uit 1966. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius