Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schoorsteen aan de bovenkant herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schoorsteen aan de bovenkant herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schoorsteen aan de bovenkant herstellen

Lood vervangen rond de schoorsteen

Ik heb lekkage waarschijnlijk omdat het lood aan de bovenkant van de schoorsteen te kort is. Het moet dus vervangen of verlengd worden. Waarschijnlijk is alleen de bovenkant voldoende en hoeven de flappen aan de onder- en zijkant niet vervangen te worden. Ik laat dit hier graag even beoordelen en ontvang dan uw reparatievoorstel en offerte.

Schoorsteen aan de bovenkant herstellen

Bij de schoorsteen vallen er bij de bovenkap stenen eruit. Graag laten wij de schoorsteen door de vakman herstellen. Het gaat om een schoorsteen van ongeveer 1 meter hoog en 50 cm breed.

Schoorsteen aan bovenkant afsluiten

Wij willen onze ongebruikte schoorsteen laten afsluiten om lekkages tegen te gaan. Betreft 2 onder 1 kap, schoorsteen zit boven aan de zijgevel. Ik wil graag de offertes via de mail krijgen. We hebben namelijk lekkage gekregen en vermoeden dat het door de schoorsteen komt.

Lood rond de schoorsteen vervangen

Ik wil graag een indicatie voor het volgende: Het lood rondom de schoorsteen van mijn huis dient te worden vervangen. Wij hebben momenteel last van lekkage langs de schoorsteen (op een hoek aan de kant van de nok). De schoorsteen is niet meer in gebruik, maar wordt gedeeld met de buren. Ik wil graag ook de schoorsteen laten afdekken (met tegel of plaat) aan de bovenkant. Het dak kan worden bereikt door het dakraam en de afvoer van het afval wordt door de klant zelf gedaan.

Schoorsteen renoveren

Ik wil het voegwerk en de bovenkant van de schoorsteen repareren. Ik heb te maken met 2 schoorstenen. Ook moet een dakpan vernieuwd worden. De dakpan heb ik al. Het zit op de 2e verdieping.

Schoorsteen afdichten aan de bovenkant

Wij hebben een tweetal schoorstenen op onze woning die beide niet meer in gebruik zijn. Weg halen is nu gene optie, wel wil ik ze graag beide waterdicht hebben zodat er geen water in de woning komt via de schoorsteen.

Schoorsteen aan bovenkant afsluiten en waterdicht maken

Graag willen wij een ongebruikte schoorsteen laten afsluiten, of in ieder geval er voor laten zorgen dat het niet meer naar binnen lekt. Het plaatsen van een kapje, of misschien zelfs het helemaal verwijderen van de schoorsteen, zou ook prima zijn. Zie bijgaande foto om een idee te krijgen van de plek en omvang van de betreffende schoorsteen. Alvast dank voor de reacties!

Lekkende schoorsteen renoveren

Ik tob al ruim een jaar over mijn lekkende schoorsteen. Ik dacht in eerste instantie om hem helemaal te verwijderen, maar het blijkt dat de buurman beneden het rookkanaal nog gebruikt. Ik heb er een aantal lagen van laten afhalen, toen is er een beetje prutswerk verricht met de bovenkant. Ik heb de schoorsteen laten stuken en impregneren. Ook heb ik de bovenkant nog een keer af laten dichten omdat, volgens een lekdetectieonderzoek á 400 euro. Het erop leek dat er van de bovenkant water in de schoorsteen liep. De plekken in de woonkamer worden groter als het geregend heeft dus het moet van het dak ergens komen. Het hele platte dak is inmiddels ook vernieuwd. Ik vraag mij af of het stucwerk wel houdt als het voegwerk eigenlijk niet goed is. Dus als er onder het stucwerk slechte voegen zitten, zou het dan toch kunnen doorlekken, ondanks meerdere malen impregneren? Zou het dan lonen om de stuc te verwijderen en eerste de voegen te renoveren? Hoe dan ook, ik heb deskundig advies nodig! De schoorsteen staat op een plat dak en is goed bereikbaar.

Schoorsteenrenovatie

Ik heb lekkage bij mijn schoorsteen met oude stenen en voegen. Het lekt zowel aan de onderkant van de pijp als aan de bovenkant van de schouw. Bij bij het plafond zitten er vochtplekken in het stucwerk. Graag zou ik de schoorsteen willen laten renoveren, het voegwerk laten herstellen en een nieuwe regenkap laten plaatsen. Misschien is het handig als u de klus hier even komt bekijken. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Schoorsteenrenovatie of -reparatie

Graag ontvangen wij een offerte voor een renovatie of eventuele vernieuwing van de schoorsteen van ons huis. Het lood is onlangs gerepareerd, aangezien de schoorsteen aan de binnenkant vochtplekken vertoonde. Na deze reparatie hebben wij de binnenkant behandeld en laten stuken. Aan de buitenkant hebben wij de stenen geïmpregneerd en de bovenkant voorzien van nieuw zandcement. Helaas zijn er na de reparatie weer vochtplekken ontstaan. Hierdoor denken wij dat het repareren van het lood niet voldoende was en de schoorsteen gerenoveerd/vernieuwd moet worden.