Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schoorsteen aan de bovenkant herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schoorsteen aan de bovenkant herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schoorsteen aan de bovenkant herstellen

Schoorsteen renoveren

De deklaag/bovenkant van de schoorsteen is zodanig verouderd, dat er daardoor bij harde wind en regen lekkage ontstaat (we vermoeden dat dat de reden is). Graag willen we de bovenlaag (mogelijk ook de zijkanten) van de schoorsteen waterdicht laten maken/smeren. Er komen in totaal acht rookkanalen boven de schoorsteen uit. Eén van die kanalen heeft wat speling en er zitten sowieso wat scheuren in het oude cement (zie foto). Kunt u iets voor ons betekenen? Ik heb meerdere foto's van de situatie, mocht u nog een beter beeld willen hebben.

Schoorsteen aan bovenkant afsluiten en waterdicht maken

Wij hebben een oud huis, bouwjaar 1928 met 3 schoorstenen die niet meer gebruikt worden. Deze wil ik graag laten afdichten zodat er geen water meer in kan komen. De nokhoogte is circa 9 meter, op de zolderverdieping.

Het afbreken en weer opbouwen van een schoorsteen

Het afbreken en weer opbouwen van een schoorsteen. De verschillende uit te voeren activiteiten: Het afbreken van de schoorsteen tot aan de daaronder gelegen laag wit metselwerk. Het afvoeren van het puin. Het vernieuwen van alle loodslabben. Het weer opnieuw opbouwen van het metselwerk. Het voegen van het metselwerk en behandelen met impregneer. De bovenkant van de schoorsteen voorzien van een aflopende waterdichte afdeklaag. De aansluitingen op het dakbeschot weer in orde maken. Het metselwerk moet worden gedaan met kalkzandsteen met gebroken buitenzijde, weet niet precies hoe je dat noemt, in een donkergrijze kleur. Ook de voegen moeten in een donkergrijze kleur. De onderkant van de schoorsteen is ongeveer 3 meter boven een plat dak. Twee zijden van de schoorsteen bevinden zich boven dit platte dak, de andere 2 zijden worden omsloten door het schuine dak. Een stelling kan vanaf het platte dak worden opgebouwd.

Schoorsteen renoveren inclusief loodwerk

Ik wil de schoorsteen renoveren en ook nieuw lood plaatsen. Het lood moet een steen hoger dan eerst. Het gaat om een plat dak. Er zitten precies 400 stenen in en aan de bovenkant zit een betonplaat.

Schoorsteen renoveren

Er moet een schoorsteen opnieuw gevoegd en nieuwe loodlappen en de bovenkant van de schoorsteen moet waterdicht worden gemaakt. En kunt u eventueel op de bestaande rookkanalen een nieuwe dakafvoer toevoegen?

Lood vervangen rond de schoorsteen

Ik heb lekkage waarschijnlijk omdat het lood aan de bovenkant van de schoorsteen te kort is. Het moet dus vervangen of verlengd worden. Waarschijnlijk is alleen de bovenkant voldoende en hoeven de flappen aan de onder- en zijkant niet vervangen te worden. Ik laat dit hier graag even beoordelen en ontvang dan uw reparatievoorstel en offerte.

Schoorsteen aan de bovenkant herstellen

Bij de schoorsteen vallen er bij de bovenkap stenen eruit. Graag laten wij de schoorsteen door de vakman herstellen. Het gaat om een schoorsteen van ongeveer 1 meter hoog en 50 cm breed.

Schoorsteen aan bovenkant afsluiten

Wij willen onze ongebruikte schoorsteen laten afsluiten om lekkages tegen te gaan. Betreft 2 onder 1 kap, schoorsteen zit boven aan de zijgevel. Ik wil graag de offertes via de mail krijgen. We hebben namelijk lekkage gekregen en vermoeden dat het door de schoorsteen komt.

Lood rond de schoorsteen vervangen

Ik wil graag een indicatie voor het volgende: Het lood rondom de schoorsteen van mijn huis dient te worden vervangen. Wij hebben momenteel last van lekkage langs de schoorsteen (op een hoek aan de kant van de nok). De schoorsteen is niet meer in gebruik, maar wordt gedeeld met de buren. Ik wil graag ook de schoorsteen laten afdekken (met tegel of plaat) aan de bovenkant. Het dak kan worden bereikt door het dakraam en de afvoer van het afval wordt door de klant zelf gedaan.

Schoorsteen renoveren

Ik wil het voegwerk en de bovenkant van de schoorsteen repareren. Ik heb te maken met 2 schoorstenen. Ook moet een dakpan vernieuwd worden. De dakpan heb ik al. Het zit op de 2e verdieping.

Partners

Partners van Casius