Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Scheuren in de gevel herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: scheuren in de gevel herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: scheuren in de gevel herstellen

Gevel renoveren

Gevelspecialisten, onze gemetselde (bakstenen) voorgevel heeft grote scheuren en een 'groene' lijn. De scheur loop ook door de stenen heen. We zien dat de voorgevel daar heel nat is. Precies op dezelfde plek is een grote lekkage in de woningen. Van de begane grond tot 2 hoog. We hopen dat een gevelreparatie de lekkage kan stoppen. We hebben heel erg hard uw hulp nodig. We hopen van u te horen.

Scheuren in de gevel herstellen

Wij hebben een bouwtechnische keuring laten uitvoeren waarin het volgende geconcludeerd wordt over de voorgevel: Boven voorgevelkozijn is het metselwerk/pleisterwerk gescheurd en lijkt het metselwerk te zakken. Boven voorgevelkozijn het metselwerk verwijderen, stalen latei aanbrengen en metselwerk opnieuw optrekken en afpleisteren met kalkmortel en spuiten. De bouwtechnische keurder schatte de kosten van de reparatie op 800 euro (esthetische afwerking niet meegenomen; dit gaan de huidige bewoners betalen; mogelijk wel via dezelfde aannemer). Materiaal door vakman leveren. Pleisterwerk dus nog in overleg. In ieder geval metselwerk en latei. Graag zsm starten, maar in overleg is iets later ook geen probleem. We willen het project graag voor 15 februari af hebben.

Scheuren in de muren herstellen

Ik wil graag een vakman uitnodigen om de gevel van onze woning te beoordelen. Er zitten aan de binnenzijde van mijn buitenmuur diverse scheuren en ik zie dat het stucwerk op de buitenzijde ook gescheurd is. Het gaat om een stuk zijgevel van het verlengde deel van mijn huis. Het gescheurde stucwerk is te zien vanaf de kant van de buren. Een andere bron van zorg is een deel van de spouwmuur van de achtergevel. Ook daarover wil ik graag uw oordeel. Ik maak graag een afspraak en ontvang dan uw oordeel/advies en een plan van aanpak met kostenplaatje.

Scheuren in bestaand metselwerk herstellen

De gevel is gaan scheuren en het voegwerk raakt gedeeltelijk los. De verzekering heeft aangegeven dat herstel mogelijk is en wij moeten een offerte overhandigen.

Scheuren in gevel repareren en zonwering opnieuw bevestigen

Kort geleden hebben wij een huis gekocht. Echter heeft de vorige eigenaar de zonwering verkeerd bevestigd. Hierdoor is de gevel gaan scheuren en komt de plug van de zonwering uit de muur zetten.

Scheuren in gevel repareren

Op drie plaatsen zijn er verticale scheuren in mijn gevel (metselwerk). Het zijn scheuren van ongeveer 1 x 3,40 meter en 2 x 0,60 meter. Ik wil deze scheuren laten repareren. De ene scheur zit heel lang bij de grond en de anderen komen niet boven de 2 meter. Het zijn niet hele diepe scheuren, puur cosmetisch.

Reinigen gevel, voegen vervangen en impregneren

De gevel reinigen, scheuren dichten, voegen vervangen (knipvoeg) impregneren. Totaal 158 m2.

Bakstenen vervangen en scheuren in de gevel repareren

In de gevel van mijn huis zitten een 40 tot 50 tal nieuwe bakstenen die eerder aangebracht zijn maar niet goed passen bij de gevel. Ik heb inmiddels oude stenen ter vervanging gekregen van een buurvrouw die aan het verbouwen was. Ik wil die graag laten gebruiken. De spouwmuur is gevuld met isolerende schuimbolletjes, wat vervanging wat lastig kan maken. Er moeten ook nog 2 scheuren in de gevel gerepareerd worden. De stenen moeten aangebracht worden op het deel van de gevel tussen de begane grond en 1e verdieping. Ik nodig bedrijven graag even uit om de klus hier te bespreken en ontvang daarna uw offerte.

Metsel- en herstelwerk aan gevel

Ik wil graag: - Bestaande halfsteensmuur opmetselen (ongeveer 2.20 x 0.80 meter) - Enkele scheuren in gevelwerk herstellen; - Stuk gevel (ongeveer 2.20 x 0.60 meter) egaliseren; - Enkele kleinere uitgehakte openingen in de gevel dicht metselen.

Scheur in de gevel laten herstellen

In het gevelmetselwerk van ons huis zitten enkele scheurtjes. Ik zou dit willen laten herstellen. Op bijgevoegde foto is het wat lastig te zien, maar het gaat om lichte scheurvorming vanaf het stalen profiel. De scheuren bevinden zich aan de bovenkant van de eerste etage. Ik ben benieuwd naar uw reactie.

Partners

Partners van Casius