Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Scheuren aan buitenkant chalet repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: scheuren aan buitenkant chalet repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: scheuren aan buitenkant chalet repareren

Scheuren aan buitenkant chalet repareren

Wij hebben een chalet van 6.50 meter breed en 14 meter lang. De onderste laag is van metselwerk daarboven zitten houten planken. Rondom is er in het metselwerk scheuren te zien, hoe de stenen onder de houten bekleding is weet ik niet. Graag maak ik een afspraak met de vakman om de gevel te beoordelen en aan te geven wat de kosten zijn voor de reparatie. Er komt via de buitenkant ook vocht naar binnen.

Buitenkant schoorsteen herstellen

De rechter buitenkant van onze schoorsteen is niet meer mooi. Voegwerk laat los en er zitten barsten/scheuren in. Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen van de kosten om dit te repareren. De schoorsteen zit midden op het dak, makkelijk te bereiken met een ladder of via een zolderraam het dak op komen.

Schoorsteen inspecteren en repareren

Wij hebben onlangs een schoorsteenveger op bezoek gehad die heeft aangegeven dat onze schoorsteen in slechte staat is. De schoorsteen vertoont aan de binnenkant mos en scheuren en de scheuren zijn ook aan de buitenkant zichtbaar. De woning is gebouwd in 1960, zo oud is de schoorsteen ook. De schoorsteen lekt niet en is gewoon nog in gebruikt. Graag laat ik een expert de schoorsteen beoordelen en repareren.

Buitenkant huis opnieuw opmetselen

Wij willen ons huis opnieuw op laten metselen. Er zitten scheuren in het huis dus moet opnieuw gedaan worden. Het betreft een oppervlakte van ± 100 m² aan wanden. Graag willen wij dan ook een offerte zien. Het is een hoekwoning.

scheur boven raamkozijn repareren

Boven het raamkozijn aan de regenkant zitten horizontale scheuren in de voegen. Het metselwerk hangt ook wat door aan de buitenkant boven het raamkozijn. Dit betreft 2 plaatsen aan de regenkant. Het huis is van binnen opnieuw gestukt en ziet er nu heel mooi uit, zou dit ook zo graag houden. Dus de stenen zouden voorzichtig uitgekapt moeten worden en er moet gekeken worden naar de latei (die denk ik roestig is). Het huis is 30 jaar geleden gebouwd. Ook moet de schouw schoongemaakt en opnieuw gevoegd worden en het lood bij de schouw moet nagekeken worden.

Sloop aanbouw en afwerken(metselwerk)

In 2000 hebben wij aangebouwd aan onze bestaande woning (1996) van 3 x 3 meter. Deze aanbouw verzakt. Er zijn scheuren aan de buitenmuur en in de aanbouw/slaapkamer. Deze aanbouw willen wij afbreken en de doorgang dicht laten metselen. De buitenkant (achterkant) afsmeren met specie.