Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Scheur in gevel herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: scheur in gevel herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: scheur in gevel herstellen

Gevel renoveren

Gevelspecialisten, onze gemetselde (bakstenen) voorgevel heeft grote scheuren en een 'groene' lijn. De scheur loop ook door de stenen heen. We zien dat de voorgevel daar heel nat is. Precies op dezelfde plek is een grote lekkage in de woningen. Van de begane grond tot 2 hoog. We hopen dat een gevelreparatie de lekkage kan stoppen. We hebben heel erg hard uw hulp nodig. We hopen van u te horen.

Scheur in gevel herstellen

We hebben een scheur van ongeveer 2 mm breed verticaal over de achtergevel lopen. Kunt u een keer langskomen voor een offerte voor herstel?

Gevel renoveren

63 m3 gevel renovatie met 2 x scheur herstel van 1 meter elk rijwoning, platvoeg

Gevel opnieuw voegen en impregneren

Het betreft een twee-onder-een-kapwoning. De achtergevel is in slechte staat en de voegen zullen vernieuwd moeten worden, ook willen we graag de gevel laten impregneren. De keuken (aanbouw) en de zijkant van het huis zijn ook niet in al te beste staat. Ook is er een kleine scheur aan de voorkant die gerepareerd moet worden. Ongeveer 41 m2 in totaal.

Schoorsteen, nokvorsten en gevel renoveren

Ik ben op zoek naar een bouwbedrijf/metselaar voor renovatie van mijn schoorsteen. Moet mogelijk (deels) opnieuw opgemetseld worden + bovenplaat vervangen. Daarnaast moet een aantal nokvorsten worden vervangen. En zit er een scheur in de achtergevel en worden er stenen naar buiten gedrukt. Ook voegwerk in gevel moet worden vervangen. Mogelijk ook de gevel impregneren. Waarschijnlijk, vanwege kosten, niet allemaal in één keer, dus ik wil graag aparte offertes ontvangen per klus. Graag contact opnemen om situatie ter plekke te bekijken. Ongezien offerte uitbrengen lijkt mij niet veel zin hebben.

Scheuren in gevel repareren

Op drie plaatsen zijn er verticale scheuren in mijn gevel (metselwerk). Het zijn scheuren van ongeveer 1 x 3,40 meter en 2 x 0,60 meter. Ik wil deze scheuren laten repareren. De ene scheur zit heel lang bij de grond en de anderen komen niet boven de 2 meter. Het zijn niet hele diepe scheuren, puur cosmetisch.

Metselwerk bij een zonnescherm repareren

Aan onze achtergevel is een (elektrisch) zonnescherm bevestigd. Rondom beide steunen/verankeringen van het zonnescherm is het voegwerk gescheurd en zitten gevelstenen los. Aan de rechterkant komt de steun al iets van de muur. Wij willen een offerte voor het demonteren van het zonnescherm, herstel van het metselwerk en het opnieuw monteren van het zonnescherm. Daarnaast is er in de gevel op de eerste verdieping een scheur in het voegwerk die direct hersteld zou moeten worden.

Balkon met betonrot repareren

Ik heb een klein balkon met een betonnen vloer maar naar de overgang van de balkon vloer naar de gevel zit een scheur, achter de scheur zit een stalen frame wat is geroest. Graag betonrot weg en scheur moet gemaakt worden.

Scheur boven het kozijn repareren

Er zit een scheur in de gevel, boven het kozijn. Deze dient u te repareren. De scheur vanuit een hoek van het kozijn loopt trapsgewijs omhoog. De scheur is aan het begin 6 mm breed en op het eind is hij steeds minder ruim. Hij loopt tot en met vier lagen stenen boven het kozijn. Boven het kozijn zit eerst een laag verticaal geplaatste stenen.

Scheur in de gevel laten herstellen

Onze vrijstaande woning staat dicht met de voorgevel dicht bij een drukke straat waar zwaar verkeer langs komt. In de gemetselde gevel wil ik een scheur laten herstellen en wellicht ankers laten aanbrengen. De scheur begint onder de ruit op de begane grond in de voorgevel, de latei is gescheurd en de scheur is verder naar boven getrokken in die gevel. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en sta open voor uw advies. Ik ontvang graag uw plan van aanpak en prijsopgave.

Partners

Partners van Casius