Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Rookkanaal op begane grond metselen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: rookkanaal op begane grond metselen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: rookkanaal op begane grond metselen

Metselen van een rookkanaal

Tijdens het aanleggen van een rookkanaal moesten werkzaamheden gestaakt worden in verband met gevaar voor draagconstructie op zolder van schoorsteen. Eerst weer zo spoedig mogelijk omhoog metselen van 3 verdiepingen. Woonkamer is open, slaapkamer deels open en zolder. Het rookkanaal ligt open op 3 verdiepingen. Graag twee prijsopgaven. Een voor enkel het metselen van de begane grond en een voor het metselen van alle drie de verdiepingen.

Rookkanaal op begane grond metselen

Het rookkanaal is al aanwezig op de 1e en 2e verdieping alleen is deze op de begane grond verwijderd. Wij willen graag de open haard herstellen in de oude vorm. Het gaat om een stuk van 30 bij 60 cm.

Slopen van een schoorsteen, rookkanaal en schouw

Wij hebben interesse in een koopwoning waar wij een bod op hebben gedaan. Echter zit er tussen de woonkamer en keuken een openhaard en rookkanaal dat we weg zouden willen hebben. Het rookkanaal dient op de begane grond, eerste etage en tweede etage verwijderd te worden inclusief de schoorsteen op het dak. Daarna dient het geheel te worden afgewerkt.

Schoorsteen repareren

Schoorsteen moet nagekeken van dak tot vloer begane grond en heropend worden en zo nodig gerepareerd, nieuw rookkanaal er in.

Openhaard renoveren

Ik wil het rookkanaal van een open haard laten testen en de openhaard laten renoveren. Huis uit 1900. Achter de muur kwam een openhaard te voorschijn. Het rookkanaal gaat door begane grond, eerste verdieping en zolder. Graag met spoed.