Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Reparatie aan een betonnen balkon? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: reparatie aan een betonnen balkon. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: reparatie aan een betonnen balkon

Betonnen latei op de begane grond repareren

Ik wil graag de latei boven ons woonkamerraam op de begane grond laten repareren. Er zit een scheur in. We laten graag iemand langskomen om te kijken wat de reparatie behelst en wat de kosten moeten worden.

Reparatie aan een betonnen balkon

Aan mijn woning uit bouwjaar 1967 hangt op de 1e verdieping een betonnen balkon. Ik zie dat er enkele scheuren in het beton zijn ontstaan en wil daarover graag het oordeel van een vakman. Ik laat het balkon graag herstellen en wil daarvoor uw offerte ontvangen.

Gevel herstelwerk en tuinmuur maken

We hebben een start laten maken voor een puntgevel restauratie en tuinmuurtje reparatie op 10 juli 2017. Echter het is nog steeds niet klaar. Vandaar dat we graag een nieuwe offerte ontvangen voor het afronden van dit project. De gevel, met betonnen sierwerk, moet zowel aan de binnenkant als de buitenkant, opnieuw hersteld worden. Ik kan u foto's opsturen van de huidige situatie. Locatie is goed bereikbaar.

Reparatie aan een betonnen schoorsteen

Ik woon in een tussenwoning met 2 woonlagen en een plat dak. Op dat dak staat een gezamenlijke betonnen schoorsteen voor mijn woning en de buren. In die schoorsteen lopen ventilatiekanalen voor de keukens, badkamers en toiletten. Er is beton afgebrokkeld en de ijzeren wapening is zichtbaar. Ik heb nu op die plek lekkage in mijn woning. Graag laat ik hier even door een vakman naar kijken. Ik ontvang graag uw plan van aanpak voor het herstelwerk en een offerte.

Betonnen latei vervangen

Graag ontvangen wij van u een vrijblijvende offerte voor de reparatie of vervanging van een latei van onze recent aangekochte woning. De latei bevindt zich op de begane grond aan de voorzijde van de woning. De afmetingen zijn ongeveer 246 cm lang, 5,5 cm hoog en 8,5 cm diep (deze is waarschijnlijk dieper, niet exact te meten door kozijn). De latei vertoond scheurtjes. Wij horen graag van u!

Betonlatei herstellen bij de voordeur

De betonnen latei boven mijn voordeurkozijn en raamkozijn moeten worden hersteld. De metalen wapening is gaan roesten en er is beton afgebrokkeld. Reinigen en isoleren van de metalen wapening en aanhelen van het beton zal waarschijnlijk voldoende zijn. De lengte van de latei is 2 meter per stuk. Graag ontvang ik een offerte voor de totale kosten van de reparatie.

Latei onderzoeken en repareren

Op de eerste verdieping zit een betonnen latei boven mijn raam van 1.5 meter breed. Met een storm is er een hoek los gekomen. Hierbij brokkelt het beton af en is de wapening zichtbaar. We moeten de verzekering inlichten of er meer dan alleen de hoek beschadigd. Ik wil graag een onderzoek en een prijsopgave voor vervanging of eventueel een reparatie hiervan.

Reparatie van de buitenmuur ivm vochtdoorslag

Door een hoog niveau van de grondwaterstand is er via de buitenmuur en spouw water onze woning binnengedrongen. Door sponswerking is de betonnen vloer op de begane grond nat geworden met als gevolg dat de parketvloer daarop is gaan oprollen. Ik wil bedrijven graag uitnodigen om de situatie hier te beoordelen en een plan van aanpak voor te stellen voor werk aan de buitenmuur. Ik ontvang daarvoor graag een offerte.

Betonnen latei repareren

Aan de achterzijde van de woning zit een beschadigde betonnen latei boven het raam. Het beton brokkelt af & de bewapening is zichtbaar & geroest. Graag maak ik een afspraak en ontvang ik advies en een prijsopgave voor de reparatie. Er is een foto beschikbaar.

Betonlatei herstellen bij de voordeur

De betonnen latei boven mijn voordeurkozijn moet worden hersteld. De metalen wapening is gaan roesten en er is beton afgebrokkeld. Reinigen en isoleren van de metalen wapening en aanhelen van het beton zal waarschijnlijk voldoende zijn. De lengte van de latei is 2 meter. Graag ontvang ik een offerte voor de totale kosten van de reparatie. Ik wil het werk graag voor de winter laten uitvoeren.