Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Reparatie beton balkon? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: reparatie beton balkon. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: reparatie beton balkon

Reparatie beton balkon

Graag willen wij een offerte aanvragen voor de reparatie van ons balkon. Het is een balkon van 2.5 m2 aan de eerste verdieping van ons woonhuis. Aan de randen zitten beginnende stukken betonrot en sinds deze zomer begin het af te brokkelen. Graag willen wij dit laten repareren.

Reparatie aan een betonnen balkon

Aan mijn woning uit bouwjaar 1967 hangt op de 1e verdieping een betonnen balkon. Ik zie dat er enkele scheuren in het beton zijn ontstaan en wil daarover graag het oordeel van een vakman. Ik laat het balkon graag herstellen en wil daarvoor uw offerte ontvangen.

Toplaag van het balkon repareren

Balkon reparatie: Op mijn balkon laat de toplaag los. Verder is er op een klein plekje van mijn balkon beton corossie. Voor zover ik kan zien is er nog geen betonrot. Dit omdat ik geen staal zie in mijn balkon

Reparatie aan een betonnen schoorsteen

Ik woon in een tussenwoning met 2 woonlagen en een plat dak. Op dat dak staat een gezamenlijke betonnen schoorsteen voor mijn woning en de buren. In die schoorsteen lopen ventilatiekanalen voor de keukens, badkamers en toiletten. Er is beton afgebrokkeld en de ijzeren wapening is zichtbaar. Ik heb nu op die plek lekkage in mijn woning. Graag laat ik hier even door een vakman naar kijken. Ik ontvang graag uw plan van aanpak voor het herstelwerk en een offerte.

Betonreparatie bij een Frans balkon

Op het Frans balkon zit een scheur van de deur naar uiteinde van het balkon, en er brokkelen aan de uiteinden links en rechts beton af. Het balkon is ongeveer 1.50 bij 30 cm groot. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor de reparatie hiervan.

Betonlatei herstellen bij de voordeur

De betonnen latei boven mijn voordeurkozijn en raamkozijn moeten worden hersteld. De metalen wapening is gaan roesten en er is beton afgebrokkeld. Reinigen en isoleren van de metalen wapening en aanhelen van het beton zal waarschijnlijk voldoende zijn. De lengte van de latei is 2 meter per stuk. Graag ontvang ik een offerte voor de totale kosten van de reparatie.

Betonrot in een balkon en latei

Onder ons balkon zijn wat, 3 - 4, roestplekken en scheuren ontstaan in het beton, dit willen we graag laten repareren. Ook de latei van de 1e verdieping heeft wat plekjes die nagekeken moeten worden. De onderkant van het balkon is goed te bereiken mochten de lateien van zitten op de 1e en 2e verdieping moeten als er een reparatie nodig is denk ik met een steiger bereikt worden. Graag zouden we u willen vragen om langs te komen. Aan de hand van het bezoek zien we graag in een offerte wat de kosten voor het de reparatie en het dichtsmeren van het beton is. We horen graag van u.

Reparatie van betonrot op het balkon

Graag zou ik van u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het repareren/herstellen van mijn balkon. Het balkon is ongeveer 1 meter x 2,50 meter en op verschillende plaatsen, onderzijde, is er beton uitgevallen en is de bewapening zichtbaar. De bovenzijde is momenteel betegeld, maar deze tegels zou ik ook graag verwijderd willen hebben en voorzien van een nieuwe toplaag.

Latei onderzoeken en repareren

Op de eerste verdieping zit een betonnen latei boven mijn raam van 1.5 meter breed. Met een storm is er een hoek los gekomen. Hierbij brokkelt het beton af en is de wapening zichtbaar. We moeten de verzekering inlichten of er meer dan alleen de hoek beschadigd. Ik wil graag een onderzoek en een prijsopgave voor vervanging of eventueel een reparatie hiervan.