Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Renovatie portiektrap? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: renovatie portiektrap. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: renovatie portiektrap

Renovatie portiektrap

Ik wil graag onze portiektrap laten renoveren. Deze trap is hard toe om opgeknapt te worden. De stenen trap heeft ongeveer 18 treden en gaat naar de eerste etage toe. Sommige stenen dienen te worden vast gezet en andere vervangen.

Renovatie van de portiektrap

Graag ontvang ik een offerte voor het renoveren van een portiektrap. Er zijn verschillende treden beschadigd/gebroken. Het materiaal van de trap is waarschijnlijk natuursteen/terrazzo. De opdracht is vanuit een VvE. Vrijdag hebben we een vergadering dus graag zou ik voor die tijd van u een offerte ontvangen.

Renovatie portiek

Graag ontvang ik van u een offerte voor het opknappen van een portiek. De portiektrap, granietenvloer en halve granieten wand moet worden schoongespoten. Vloer is ongeveer 3 bij 2 meter. Wanden ongeveer 20 m2. Oppervlaktes zijn geschat.