Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het realiseren van buitengevel isolatie en afwerking met sierpleister? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het realiseren van buitengevel isolatie en afwerking met sierpleister. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het realiseren van buitengevel isolatie en afwerking met sierpleister

Het realiseren van buitengevel isolatie en afwerking met sierpleister

Achtergevel woning voorzien van isolatie en sierpleister afwerking. Het gaat om een enkelsteensmuur, hier zat isolatie op van glaswol en wat piepschuim. Dit is er inmiddels afgehaald, nu wil ik deze dus aanpakken. Het gaat om ongeveer 50m2, begane grond en eerste etage inclusief alle kozijnen.

Terrasdeur realiseren van bestaand raam in buitengevel

Ik wil van een bestaand raam een enkele houten terrasdeur laten maken in de buitengevel.

Ik zoek een aannemer voor uitbouw van ...

Ik zoek een aannemer voor uitbouw van mijn nieuwe woning in project Nieuw Craeyenburch , de eilanden in Nootdorp. Een bestaande uitbouw op de beg. grond door trekken naar de 1e verdieping. bouwtekeningen reeds aanwezig. Het betreft het doorzetten van het binnenblad met blokken. Aanbrengen betonnen dakplaten. Afwerken van het dak (platdak contructie) Doorvoer vanuit de bestaande bouw zagen naar uitbouw. Aanbrengen van isolatie en buitengevel afwerken met gevelsidings met een glad oppervlak. kleur wit. Plaatsen van kozijnen/ramen voorzieningen 2e badkamer (toilet en afvoer) Electra Geen advies, maar reactie van aannemers / bouwers gevraagd De woning wordt medio september opgeleverd, het is de bedoeling om direct de aanbouw te realiseren

Buitengevel doorbraak/opening realiseren ...

Buitengevel doorbraak/opening realiseren (frezen, slijpen) voor tuindeuren gelijkvloers en raam 1e verdieping, latei 5,10m conform bouwkundige berekening plaatsen en voorafgaande de gevelmuur stutten of anderzins opvangen en zekeren tegen instorting. 1e verdieping opening van 1mbreed x 1,5m hoog uitslijpen/ frezen en latei plaatsen. Het betreft een spouwmuur, 5,7 meter breed, tot 4 meter haaks omhoog en daar boven een puntconstructie waar ook een raam ingefreesd moet moet worden. Kozijnen plaatsen valt niet onder de opdracht.