Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Puin uit spouw verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: puin uit spouw verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: puin uit spouw verwijderen

Steenpuin uit spouw halen

Spouwmuur reinigen van een 70-ér jaren woning in Voerendaal (Limburg). De lengte van de gevel is 8 meter en hierin zit zand en puin. Dit moet er uit gehaald worden. De maximale hoogte is 1 meter. Deze werkzaamheden komen regelmatig voor in Limburg. Er zitten nog een aantal soortgelijke opdrachten aan te komen.

Puin uit spouw verwijderen

Wij willen onze spouwmuur laten isoleren. Bij endoscopisch onderzoek bleek dat de spouw op bepaalde plaatsen (vooral aan de hoeken) verontreinigd was met puin en dat de puin eerst verwijderd moet worden om het isoleren mogelijk te maken. Het gaat om ongeveer 30 strekkende meters tot een hoogte van 30 cm of soms meer. Wij hadden graag een offerte voor het schoonmaken van de spouw en het afvoeren van de puin.

Spouwmuur leeghalen

Hoekhuis had Schrijvers systeem in de gevel. Deze verwijderd, maar er ligt nog wat oude cementresten en isolatiekorrel en puin op de fundering in de spouw. Circa 10 meter. De gaten waarin het schrijverssysteem was aangebracht moeten weer dicht gemetseld worden. Huis uit 1955 in Zandvoort aan zee. Ik wil als het weer schoon is en het vochtprobleem is opgelost, weer gaan isoleren van de spouw met grijze korrels of supafil. Betreft een hoekhuis.

Spouwmuurvervuiling verwijderen

Over een lengte van ongeveer 14 meter het verwijderen van vervuiling uit de spouw om isolatie mogelijk te maken. Voor zover bekend ligt de vervuiling los in de spouw en is er geen sprake van speciehaarden. Het puin moet dan ook afgevoerd worden.

Spouw schoonmaken

Ik wil mijn spouwmuur laten isoleren. Bij het endoscopisch onderzoek bleek dat de spouw op bepaalde plaatsen verontreinigd was met puin. Het gaat om ongeveer 6 strekkende meters tot een hoogte van ongeveer 30 cm. Gaarne offerte voor het schoonmaken van de spouw.

Buitenblad van de gevel opnieuw bouwen

Het buitenblad van de voor- en zijkant van de woning dient vervangen te worden door extra smalle stenen. Dit zal om ongeveer 70 m2 gaan. - Slopen en afvoeren bestaande buitenblad - Stellijsten van ramen die nu tussen binnen- en buitenblad geklemd zitten aan binnenblad vastmaken zodat ramen op hun plaats blijven. - Stenen, puin, gruis en isolatiemateriaal uit spouw verwijderen en afvoeren. - Binnenblad vanaf de fundering opmetselen met extra smalle steen. - Zorgen voor goede aansluiting met muur van de aanbouw Doel is om een voldoende diepe spouw te creëren en alle koudebruggen te verwijderen zodat de spouw geïsoleerd kan worden.

Spouwmuur voor gevelisolatie schoonmaken

Wij willen graag onze spouwmuren isoleren maar ik heb te horen gekregen dat ik de muren niet kan laten isoleren omdat er vervuiling (stof en puin) in de spouw zit. Ik zou dit graag laten verwijderen alvorens te isoleren. Het betreft een hoekhuis. Breedte 6 meter aan de voor- en achterzijde en de lengte is +/-9 meter.

Spouwmuur voor gevelisolatie schoonmaken

Ik heb te horen gekregen dat ik de muren niet kan laten isoleren omdat er vervuiling (stof en puin) in de spouw zit. Ik zou dit graag laten verwijderen alvorens te isoleren. Het betreft een hoekhuis. Breedte 5 meter aan de voor- en achterzijde en de lengte is 9 meter. Met grote ramen aan alle kanten.

Spouwmuur voor gevelisolatie schoonmaken

Ik wil mijn spouwmuur laten isoleren, maar eerst moet de spouw schoongemaakt worden. Er ligt tot de tweede steen wat puin en wat metselwerkresten. Graag ontvang ik hier offertes van. Het betreft 1 muur, de andere zijn niet toegankelijk. De muur is circa 9 meter lang.

Puin uit de spouw verwijderen

Ik wil graag puin laten verwijderen uit een stukje van mijn spouwmuur. Het puin zit op een hoogte van ongeveer 2 meter, onder een raam. Er moet een stukje spouw worden bekeken van ongeveer 4 meter breed en maximaal 1 meter hoog. Graag ontvang ik een prijsindicatie voor deze werkzaamheden.