Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Pleisterwerk repareren en gevel isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pleisterwerk repareren en gevel isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pleisterwerk repareren en gevel isoleren

Pleisterwerk repareren en gevel eventueel isoleren

Gaat om 1, misschien 2 zijmuren van een oud huis. Het pleisterwerk begint af te brokkelen. Ik wil dit graag laten repareren en eventueel ook isoleren. Het gaat om ongeveer 30 m2.

Buitengevelbekleding repareren

In verband met schade aan buitengevel dient de isolatie aangeheeld te worden inclusief het vernieuwen van het aanwezige pleisterwerk. Er is een vrachtauto tegen een stalen luifel aangereden die aan deze gevel hing, hierdoor de schade. Het gaat om een stukje van 5 m2.

Balkon met betonrot repareren

Het balkon heeft betonrot. Dit willen wij laten repareren daar de bewapening al zichtbaar is. Hierna dient het balkon gestuukt en gesausd te worden. Buitenwerk Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Scheur in de gevel repareren

Ik ben op zoek naar een vakman die op korte termijn een scheur in het pleisterwerk van mijn gevel naast de voordeur kan repareren. Het gaat om een scheur van ongeveer een halve meter lang en een paar mm breed. Het pleisterwerk is korrelig van structuur. De scheur is ontstaan als gevolg van een klemmende voordeur en zit op ooghoogte. Ik laat het hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw prijsopgave.

Zuidgevel repareren, isoleren en afwerken

Zuidgevel van een vrijstaand huis uit 1933 met een scheuren in de gevel, herstellen met pleisterwerk. Eventueel met een isolatielaag onder het pleisterwerk, niet in de spouw! Buitenwerk: 30 m2 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Scheuren in buitenmuur repareren

Meerdere scheuren tonen zich in de muren van de buitengevel. Het betreft zowel scheuren in metselwerk als scheuren in pleisterwerk. Ik laat graag de scheuren beoordelen en repareren.

Metselwerk: repareren raapwerk

Raapwerk/reparatie metselwerk wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Buitengevel isoleren en afwerken

Buitengevel gedeeltelijk isoleren e/o afwerken c.q. repareren en verfraaien Buitenwerk Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Rollaag stabiliseren en voegen bijwerken

Gemetselde, bakstenen rollaag boven (één) kunststoffen raamkozijn op verdieping dient gestabiliseerd te worden. Tevens repareren scheuren in voegwerk rondom rollaag en in pleisterwerk binnen. Lengte rollaag is circa 150 centimeter.

Buitengevel

Repareren scheuren (gaas etc.) en los pleisterwerk BUITENgevel vervangen en schilderen. Dus pleisterwerk van de buitengevel vervangen en schilderen. ca. 100 m2 bruto, en een 30 tal scheuren(tjes).