Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Platen langs fundering gevel ivm verzakken tuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: platen langs fundering gevel ivm verzakken tuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: platen langs fundering gevel ivm verzakken tuin

Platen langs fundering/gevel ivm verzakken tuin

Onze tuin verzakt. Langs de gevels zijn de tegels verzakt en zit er geen grond meer onder. Wij zouden graag platen, zink, laten plaatsen en de grond aanvullen. We hebben 1 tegel weggehaald en daar zit 50 a 60 cm ruimte onder. De gevel aan de voorzijde is ongeveer 4 a 4.50 meter breed en de achtergevel 6 meter. Kunt u aangeven of u dit doet en zo ja een offerte sturen met een prijsindicatie?

Tuinmuur verwijderen en nieuwe metselen

Ik ben op zoek naar een metselaar die mijn betonnen tuinmuur met een oppervlak van circa 20 m2 kan verwijderen en afvoeren. Hierna dient een halfsteens gemetselde muur geplaatst te worden. De fundering van de muur bestaat nu uit betonnen platen, dit dient vervangen te worden ten behoeve van de nieuwe muur.

Garagemuur metselen

Huidige muur is opgetrokken uit multiplex platen. Deze muur dient vervangen te worden door metselwerk. Fundering is aanwezig. Afmeting ongeveer 3.5 x 2.5 meter.

Erfafscheiding metselen

Erfafscheiding opmetselen. 2 steens op een hoogte van 80 cm en 22 meter lang. Er komen pilaren bovenop van 30 x 30 cm. De muur en pilaren afdekken met blauwsteen platen. Uiteraard ook afvoegen. Materiaal is aanwezig en fundering is klaar.

Uitbreiding bestaande schuur

Uitbreiding bestaande schuur. Reeds aanwezig schuur 3 x 2.15 met 4,80 x 2.15 tot 7.80 x 2.15. Totale fundering is aanwezig. Schuur van eensteens wanden en simpele dakopbouw van eternietplaten. Bijna alle benodigde materialen zijn aanwezig zoals hout, platen, dakbedekking, kozijnen en deuren. Betreft dus metselen wanden en bitumen dak leggen.

WIJ WLLEN EEN AANBOUW VAN 3,5 M BIJ 3M. ...

WIJ WLLEN EEN AANBOUW VAN 3,5 M BIJ 3M. DE FUNDERING VOEREN WIJ ZELF UIT,WAARNA DE METSELAAR VANAF DE FUNDERING EEN ENKELE MUUR OMHOOG MOET WERKEN. DE VLOER WORD GEDAAN MET BEHULP VAN EEN BROODJESVLOER EN T BALKEN. DE BINNENKANT WORD MET PLATEN AFGEWERKT EN LATER VOORZIEN VAN WANDTEGELS. HET IS DE BEDOELING OM EEN BADKAMER TE MAKEN.

Naast de woning wil ik een garage ...

Naast de woning wil ik een garage plaatsen van 8,5 x 4 meter, met een lange zijde aan de woning bevestigd. Ik kan veel zelf, alleen het metselwerk in het zicht van de 2 korte wanden en de lange wand wil ik uitbesteden. In de korte wand komt een toegangsdeur voor een auto, in de andere korte wand een loopdeur en wellicht een raam. Binnen muren kan ik evt. zelf plaatsen, in overleg. De muren zijn dragend vwb. het dak. Plat dak, balken met daarop OSB platen en dakbedekking. Dit kan ik zelf plaatsen. Fundering: ik weet niet of er ge-heid moet worden. Locatie Arnhem zuid, kleigrond. Ik heb een vrijstelling op het bestemmingsplan aangevraagd, in afwachting hiervan heb ik nog geen bouwvergunning aangevraagd.