Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plantenbak metselen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plantenbak metselen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plantenbak metselen

Plantenbak metselen

Als afscheiding in de voortuin van buren willen we een stenen plantenbak metselen identiek aan de afscheiding die er al bestaat aan de linkerkant. Er is nu een uitsparing in het tegelwerk waar ooit een buxus heg stond, die echter volledig ten prooi is gevallen aan de bekende rups en in het geheel verwijderd is. Mogelijk moet er tegelmateriaal opgeofferd worden ter voorbereiding van het plaatsen en opmetselen van de plantenbak.

Plantenbak metselen

Ik heb een lading door de lengte gezaagde bakstenen waar ik graag een plantenbak van zo willen laten metselen. 3 Zijdes (2 zijkanten, 1 voorzijde), de achterkant is een schuur waar plastic tegenaan zit. Lengte voorzijde is 3.50 meter. 7 á 8 stenen hoog. Denk maar mee qua uitvoering.

Stenen plantenbak laten metselen

Wij zouden een plantenbak willen laten mestelen met stenen van 45x12x12. Soort is nog niet gekozen. De afmeting zal ongeveer 4600x500x500 moeten worden. Materialen kunnen via achterzijde naar binnen.

Plantenbak metselen in voortuin

Ik wil een plantenbak/muurtje van steen in de voortuin, maar weet niet goed welk materiaal ik daarvoor kan gebruiken. Misschien kan iemand komen kijken. Ik weet totaal niet hoe het moet worden en wil dit graag overleggen bij mij thuis.

Tuinmuurtje metselen

Ongeveer 14 meter lang en 60 cm hoog, bedoeld als plantenbak in de tuin.

Plantenbak maken van stapelblokken

Ik wil in mijn achtertuin een strak L-vormige muurtje laten metselen van stapelblokken met een lengte van 2,5 meter en na de haakse hoek nog een stukje van 90 cm. De hoogte moet circa 80 cm zijn. Het muurtje komt tussen en voor bestaande betonnen wanden te staan en alleen het korte stuk zal daarop moeten aansluiten. De diepte van de zo ontstane plantenbak is circa 30 cm.

Stenen plantenbak laten metselen

Ik wil graag een stenen plantenbak van 200 x 60 centimeter groot laten metselen. Ik heb geen voorkeur voor de stenen, deze mogen door de vakman aangeboden worden.

Plantenbak metselen

Wij willen aan de twee zijkanten van de voortuin een bloembak laten metselen in dezelfde stenen als het huis. Het gaat om een nieuwbouw woning. Wij hadden als maten in gedachte: +/- 2.5 lang +/- 50 cm breed +/- meter hoog In overleg kan het ook anders wij kennen de gangbare maten hierin niet we hebben er geen ervaring mee dus dit hadden we ongeveer in gedachten. De stenen kunnen we nog verkrijgen via de uitvoerder. Wat kost het om de bakken te metselen?

Plantenbak metselen in de voor- en achtertuin

Een plantenbak metselen in de voor- en achtertuin. Voor: ongeveer 3.50 meter bij 50 cm en ongeveer 30 cm hoog (2 maal). Achter iets kleiner (3.50 bij 40 cm, maar zonder achterkant - hier staat hij gewoon tegen de schutting aan).

Muurtje in tuin laten metselen

Ik wil graag een muurtje in de tuin laten metselen van 38 centimeter hoog, 3 meter lang en 60 centimeter breed. Het muurtje zal gaan dienen als plantenbak en wordt tegen een bestaande muur aan gemetseld. Graag uw offerte inclusief de benodigde bakstenen.