Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Pilaar in de tuin metselen om een tuinhek vast te maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pilaar in de tuin metselen om een tuinhek vast te maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pilaar in de tuin metselen om een tuinhek vast te maken

Gemetselde tuinmuur maken

Muur aan de zijkant van de tuin metselen, van de garage naar een stenen pilaar over een lengte van 5.60 en 2 meter hoog, inclusief fundering.

Pilaar in de tuin metselen om een tuinhek vast te maken

Zie foto. Van die stenen pilaren om tuinhek aan vast te maken. Wat zijn de kosten om zo'n pilaar door jullie te metselen?

Muur in tuin metselen

We willen een bestaande enkelsteens tuinmuur doortrekken, waarbij de details van de bestaande tuinmuur worden overgenomen. Er zijn wat open gaten in de muur door er stenen uit te laten en om de ongeveer 2 meter is er een stenen pilaar. Afmetingen: • Hoogte tuinmuur vanaf straatzijde gemeten: 190 cm • Lengte 295 cm – 32 cm – 295 cm – 32 cm – 295 cm – 32 cm – hoek om: 110 cm – 32 cm legenda: 295 cm: staat voor de normale muur met gaten 32 cm: staat voor de “pilaren” die tussen/tegen de normale muur staan • Dikte: enkelsteens • Pilaren: zijn 32 cm breed

Muur in de tuin metselen

Het betreft het metselen van een tuinmuur in de voortuin, lengte ongeveer 3,5 meter en hoogte 1 meter. Er is al een fundering aanwezig van beton in de grond voor een enkelzijds muurtje. Aan de zijkanten wil ik graag een pilaar.

Pilaren metselen voor een poort

In de tuin wil ik twee pilaren metselen van ongeveer 40 bij 40 cm en 2 meter hoog om een poort aan te hangen. De fundering is al gestort (50*50 cm en 70 cm diep, inclusief betonijzer dat tot in de kern zal steken van de pilaar) - kern van de pilaar wordt gevuld met beton. Bovenop komt een hardstenen deksteen (diamantvorm). Er moeten aan de zijkant twee lampjes komen.

Afscheidingsmuur metselen in de tuin

Het gaat om een rechte halfsteens muur van 14 meter lang en 2 meter hoog die aansluit bij een bestaande muur. De heg daarachter moet vervangen worden door een betonfundering van 60 cm. Om de paar meter een pilaar van een eensteensmuur als versterking. Op de muur komt een dwarse eensteenslaag, voegwerk noodzakelijk. Steensoort : Berylhouse M9, WF HV rood geel genuanceerd. Er is een foto beschikbaar.

Tuinmuur in de tuin metselen

Wij willen tussen ons en de buren een muur laten metselen. De fundering ligt er al. De lengte is 9 meter en 2 meter hoog. Met om de 2 meter een gemetselde pilaar. Gewone, simpele steen die we nadien willen verven. Graag een prijsindicatie voor het metselen, de stenen en het voegen.

Het metselen van een muurtje in de ...

Het metselen van een muurtje in de voortuin (scheiding tuin / openbare weg) Ik heb twee opties in gedachten: 1 Verlenging van de muur zoals bij de buren (dus met dezelfde stenen en metalen verbindingspijpen en drie gemetselde pilaren) 2 een laag muurtje, zodat het hoogteverschil met de openbare weg overbrugd wordt. Met aan het einde een gemetselde pilaar

Gemetselde tuinmuur ca 40 cm hoog met om ...

Gemetselde tuinmuur ca 40 cm hoog met om de 1meter 80 een gemetselde pilaar van twee stenen breed, 2 stenen diep en 2 meter hoog over een lengte van ca 20 meter met een 90 graden hoek. En een tuin muur van 40 cm hoog met om de 1meter 80 een gemetselde pilaar van twee stenen breed van ca 80 cm hoog en een lengte van ca 8 meter met een 90 graden bocht met een radius van c.a. 2 meter. alles moet gefundeerd worden. er liggen nu houten bielzen en een houten schutting.

Voor de voortuin. Stenen muurtje van ...

Voor de voortuin. Stenen muurtje van ong. 75 cm hoog met op de hoeken 'palen' (stenen pilaren) van 1 meter hoog. Het gaat van het huis naar de voorkant van de tuin (ca. 7 m), pilaar, hoek om, hekje (ca 1 m), pilaar, muurtje (ca 5 m), pilaar, hoek om, muurtje (ca 2 m) evt. pilaar (dit komt tegen de voorberging aan). Het is dus een muurtje die rondom de voortuin komt.