Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Per direct uitbouw metselen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: per direct uitbouw metselen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: per direct uitbouw metselen

Per direct uitbouw metselen

Ik wil een uitbouw laten metselen. Een van 9x3 meter en plusminus 3 meter hoog. De stenen worden aangeleverd. Alles in overleg met uitvoerend aannemer.

Voegen herstellen van buitengevel

Pand uit 1901 voegen verwijderen en opnieuw invoegen ongeveer 50- 60 m2. Tevens enige scheuren herstellen en stucwerk rond de voordeur. Er kan per direct worden gestart met de klus.

Boeibord en geveldeel bekleden

Bekleden van het boeiboord en een deel van de gevel van nieuwe aanbouw, ongeveer 19 m2. Dit deel was in eerste instantie voorbereid voor een zinken afwerking. Dus er zit momenteel vurenhout op. Dit vinden we echter zo mooi staan, dat we graag in plaats van zink voor hout willen gaan. Een niet vergrijzende duurzame houtsoort. Er kan overigens per direct gestart worden met de klus.

Gevelrenovatie

Geveloppervlak 85 m2 minus raamkozijnen. Voegwerk, voegherstel, schoonspuiten en impregneren. Boeideel zit op 5.5 meter. Aan de westgevel zit een vaste houtopslag (1 meter hoog en 0.50 cm diep), deze kan niet zo maar weg. Een steiger staat hierdoor van de gevel af. Start van het project heeft geen haast, maar kan per direct.

Brandschade aan bakstenen muur herstellen

Het gaat om circa 2 m2 bakstenen doe zijn aangetast door brandschade. Deze moeten worden verwijderd en opnieuw gemetseld en gevoegd. Ik ontvang hiervoor graag een offerte voor de werkzaamheden. Startdatum is per direct! Ik zal de muur van te voren stralen en/of reinigen. Wat niet meer schoon wordt, moet dus vervangen worden. Foto's zijn toegevoegd in de bijlagen. Materiaal in overleg met vakman. Ik zie graag een reactie.

Buitengevel metselen

We zijn op zoek naar een metselaar per direct die 2 of 3 dagen de tijd heeft om een uitbouw te metstelen in Amstelveen. Graag bellen voor meer informatie.

Gevelrenovatie

In februari betrek ik mijn nieuwe woning aan de Thorbeckelaan te Utrecht. Ik zou dan - indien de weersomstandigheden het toelaten - graag direct de gevel laten renoveren. Steentjes weer als nieuw en een knipvoeg. Ik heb dat bij mijn huidige woning ook laten doen en dat is mij erg bevallen. Als u wilt heb ik een duidelijke foto van de woning. Of zie hier: Het gaat puur om het huisje en dan enkel de voor- en zijkant. Ik hoor graag een richtprijs per m2 van u ervan uitgaande dat er zich geen grote problemen voordoen. Bij voorbaat dank. Vriendelijke groet.

Voor- en achtergevel opmetselen

Half steens metselwerk van voor en achtergevel opbouw. Om de laag koppen. Materiaal aanwezig. Steigers staan. Koppen kunnen voorbereid worden. Geveloppervlak voor: ongeveer 17 m2, waarvan ongeveer 8/9 m2 metselwerk, in verband met 3 ramen Geveloppervlak achter: ongeveer 17 m2, waarvan ongeveer 10 m2 metselwerk, in verband met 1 deur, 1 groot raam Aanvang per direct mogelijk. Foto's op aanvraag.

Brandschade herstellen aan de garage

Na een brand in onze garage zoeken wij een vakman die de garagemuur van 4.5 meter breed opnieuw kan opmetselen. Ook de regenpijp en de zinken dakrand moet vervangen worden. De tegels die om de garage liggen moet gereinigd of vervangen worden. De schade expert is al langs geweest dus de werkzaamheden kunnen per direct uitgevoerd worden.

Groot metselproject

Wij zijn per direct op zoek naar collega metselaars die de komende periode tijd hebben voor een groot metselproject.